çoK güzeL yaa tebrik edioruM..GP ciLer için de bişi düşün bari
eLine saĞLık.
arkadaslar teşekkürler yorumlarınıza..mustafa aslında 4. sırayı yapıcaktım hatta kestim bile ama o zaman bağlantısı için baya uğraşmam gerekiyodu ekstradan kablolar falan çekmek gerekicekti bide daha fazla el feneri bulamadım dükkandakinin hepsini aldım)diğerleriyle de ton farkı oluodu zaten bi kaç tanesi eksik kaldı başka led taktım onlarda farklı ton oldu..
çoK güzeL yaa tebrik edioruM..GP ciLer için de bişi düşün bari
eLine saĞLık.
cok guzel olmus valla elıne saglık...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
arkadaşım gerçekten tebrikler çok güzel olmuş eline koluna sağlık tek kelimeyle harika
hort hort
sis farlarının camının olmamasına gönlüm razı olmadı. Bunun için en ideal malzeme reklamcılarda da satılan pleksiglass (akrilik levhadır). Normal şartlarda camdan daha sağlamdır ayrıca UV ve çizilmeye karşı da dayanıklıdır. Zaten farlarımızda da bu kullanılıyor.
Bu malzeme 130-150 derecede yumuşar ve şekil alma kaabiliyeti kazanır. Ancak çok yanıcıdır alev değdirilmemeli. Aşağıdaki videonun başında adam pleksiglas'ı 300 fahrenheit'e (150santigrad) ısıtıyor ve vakumla kalıbın şeklini veriyor. sonra soğutup kesip biçiyor.
Yalnız bu malzemeyi ev fırınıyla ısıtmamak gerekiyormuş yoksa fırının içinde patlayıcı gazlar birikebilirmiş.
Video
çok güzel olmuş orhan. Benim aklımdada böyle birşey yapmak vardı.
.
Konu ABNEW tarafından (13/12/2009 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
çok güzeller ellerine sağlık.
çok güzel görünüyor elinize sağlık
eline sağlık güzel olmuş
Eline sağlık çok güzel düşünmüşşün.
Seri üretime geçersen haberim olsun![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Çok çok güzel bir çalışma olmuş, eline emeğine sağlık!! Yalnız evet Cihan arkadaşımızın da dediği gibi nasıl yapılıyor bilgi sahibi olsak çok iyi olacak. Normal farlarla LED'ler galiba ayrı yanabiliyor, yanlış mıyım? Saygılar!!
Orhan tebrıkler, hakıkaten cok orjınal olmus![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri