Arkadaşlar merhaba. Benim 2011 EVO'm var ve ankarada ikamet ediyorum. Arabamı yalıtmak istiyorum motor sesi fazla geliyor. ayrıca içini de dizayn ettirmek istiyorum.Mulitmedya ekranı ve ses sistemi gibi şeyler ekletmek istiyorum. Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
Kemal oto var forumumuzun sppnsorlarindan. Yarin goruntu ve ses sistemi için iletisime gecebilirsiniz. Kaliteli ve garantili urun temin edebilirsiniz.
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri