Dediğin bendede olmuştu yani sökememiştim ve komple tamponu çıkartıp F1 korna takmıştım.
Merhaba arkadaşlar
Kornayı degıstırmek ıstıyorum ancak ön ızgaraları bı turlu sokemedım bazı arkadaşlarım tırnakları bastırıp kendıne dogru asılcaksın dıyo ama tırnaklar bı turlu yerınden cıkmıyo nasıl sokebılırım bı yardımcı olurmusunuz
Dediğin bendede olmuştu yani sökememiştim ve komple tamponu çıkartıp F1 korna takmıştım.
Merhaba Burak,öncelikle aramıza hoşgeldin. Seni daha iyi tanımamız için Tanışma başlığına konu açıp kendini tanıtabilir misin? Punto'nu da görmek isteriz güzel fotoğraflarlaÖbür türlü insanlar yadırgıyorlar,sadece soru sorup cevap alıp çıkacaksın diye düşünülüyor. Yanlış anlama lütfen
Ben eski kasa Punto'mda kaput üzerinden değiştirebiliyordum. Şayet çıkarmakta kararlıysan,elinle değil düz tornavida ile tırnakları dikkatlice kanırtarak çıkartman gerekebilir. Kırmamaya dikkat et. Kolay gelsin![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri