Eskiyen anahtar kabını değiştim. Ve kırmızı logo olarak bir tek jantlarım kalmıştı onları hallettim.
![]()
Konu GPEMREE tarafından (07/03/2016 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.
Haftasonu Ero servis Erhan usta da baskı balata seti değişti. Debriyaj pamuk gibi oldu valla
Sent my iPhone using
Ani bir kararla yetkili serviste pasta cila yaptırdım aracımın boyası kendine geldi göz dolduruyor şu an. Teyp tuşlarında hafif açılma vardı onları da kırtasiyeden aldığım cd kalemi ile boyadım beyazlıklar gidince daha güzel bir görüntü ortaya çıktı. Amötörce bir çalışma ama eskisinden çok daha iyi oldu. Şanzıman yağı, polen filtresi de değişince 2016 yazına her anlamda hazır hale geleceğiz.
uzun süredir araçta titreme vardı.şurdan burdan derken en son akislerden kaynaklı olduğu ortaya çıktı. ayrıca ilk çalıştırmada bir cızırtı geliyordu ve motor dizel ama pancar motoruna benzer ses gelmeye başlamıştı. triger seti değişincede bu sorunlar ortadan kalktı.
merak eden arkadaşlar vardır belki.
akisler orjinal sağ ve sol 460 tl.
triger seti: 150 tl.
yağ ve filtreler 90 tl
işçilik vermedim.
çok şükür saat gibi oldu.
Süleyman hocam hayırlı uğurlu olsun bakımınız.
Titreme derken belli bir hızdan sonraki titremeyi kastediyorsunuz sanirsam. Ayni sorun bende de var. 130 da araç horon tepiyor. Rot balansda sıkıntı yok. Tek baktirmadigim ya jant yamuklugu diyorlar ya da akis diyorlar ama sizinkini merak ettim. Tam sorun neydi?
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
bende önceleri 60 km de titreme balayıp sonraki hızlarda titreme kesiliyordu. sonra yüksek hızlardada yapmaya başladı. sanki deprem titremesi gibi. git gidede çoğaldığını gördüm. nihayetinde ustam kaldırdı sağa sola baktı ve akislerdeki boşluğu farketti. ustalar akislerde eğrilik varsa düzeltilebildiğini ve tamirininde yapılabildiğini söyledi. ancak canımızıda riske atmaya gerek yok. ikisini de değiştirdim kafam rahatladı.
Yazlık lastiklere (Good Year Eagle F1 18'') geçiş yaptık.
Sent my iPhone using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Dün itibari ile QV lendik. Orijinal kırmızı dikişli QV direksiyon takıldı.
Sent my iPhone using
Sent my iPhone using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Maşallah..Hayırlı olsun..Bu dreksiyonlar bizim evo lara olurmu acabaTuş fonksiyonları aynı gibi
![]()
Sent my iPhone using
Puntoya bi dostum egzost ucu hediye etti...
Başka bi dostum farlarına el attı....
Onlar Punto ile oynarken bende Focusuma lipleri boyayıp monte ettim...
![]()
<br />
Punto ile devam edelim az da....
Valeo Cc montajı...
![]()
Konu Ezeldenberi tarafından (24/05/2016 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri