uzun yoLLarda taşLar maaLesef çok kötü etkiLiyor. heLe kaput fiLmi biLe yoksa, kaput harita gibi oLuyor.
maske güzeL düşünce. hayırLı oLsun.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
abi çok kötü gözüküoo yaa
yok yaaa goruntude kotu diiL bence hayırLI oLsun sonucta koruma amacLı... yaLnız kafama taKIldı da panjur faLAn kapanmış hawa aLma hararet faLAn onda sorun OLmazmı mustafa abİ?
Konu ACTOROFTHEROAD tarafından (24/08/2007 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.
panjur önünde file var. hava alıyor hararet yapmaz ,yarın kendi arabamda fotograf çekip yükleyecem...
uzun yol için çok ıyı
hayırlı olsun kazasız belasız, yollar kat etmen dıleğıyle hocam
Ben kaput filmi çektirdim 80 ytl daha mantıklı hemde bu sütyen diyolar genellikle şahinciler filan taktırdığı için kıro gözüyle bakan olur
Öncelikle konuşmalarına dikkat et şahinciler takıyor biz takamayız , onlar kro biz değiliz nasıl bir kelime bu, yaşın küçük yazışmalarına dikkat et
Bende zamanında şahin kullandım, kimse sınıf farkı kullanamaz insanın değeri altındaki arabayla ölçülmez , insanlığıyla ölçülür .....
Kaput filminin koruyuculuğu maskeye göre çok sınırlıdır, çok da pahalı çektirmişsin. Yazışma uslubun hiç hoş değil, ben milletin beğenmesi için taktırmıyorum ki,koruma amaçlı ve geçici bir süreliğine, ne düşünürlerse düşünsünler. altında BMW x5 olupta dolaşan, birsürü dediğin insanlardan var, arabası ile ve konuşma şekliyle anlaşılmaz böyle şeyler kişiliğine bakacaksın, yaşın küçük biraz daha olgunlaşınca fikirlerin çok değişir. Değişmezsede hayatta herzaman yalnız kalırsın (sana abi nasihatı küsmece darılmaca yok)...
mehmet abi ve ayrıca hemşerim olan mustafa abi uyarılarınız çok doğru ama keşke biraz daha yumuşak yapsaydınız uyarılarınızı daha iyi olurdu sanki...sanki biraz sert olmuş... dediğiniz gibi arkadaşın yaşı ufak uslubu doğru seçememiş olabilir... sizde aynı sertlikle cevap verirseniz bana sanki bu da yalnış oluyo gibi geliyo... bizim kendimizden ufak olan arkadaşlarımıza kendi tepkilerimizi koyarkende uslubu yumuşak seçerek uyarmalıyızki onlarda bizim gibi yapsın büyüklerim olarak affınıza sığınıyorum... teşekkürler...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Arkadaşın kendisi öyle düşünmemiş olabilir. Toplumda öyle düşünenler olabilir manasında demek te istemiş olabilir.) bu ülkede şahine , torosa binmeyen mi var . Varsın kıro desinler ...
bence cok güzel olmuş uzun yolda ideal yanlız şehir içinde hiç iyi durmaz
bencede uzun yol için gerekli bişey hayırlı olsun![]()
aslında mustafa abi ve mehmet abi haklı olabilirsiniz ama alican bizim burda oturduğu için biliyorum keçiörende şahinle yada doğanla gezenlerin %85'i kro tabi başka yerleri bilmem sadece kalaba dutluk arasındaki kesimi söylüyorum
aslında bende yaptırabilirim sürekli uzunyol yaptığım için ii olur zaten kaput filmi var ama bu uzunyola giderken ii olur
arkadaşlar uzatmayalım lütfen
önce mesajımı düzgün oku... şahine torosa binmeyen mi var dedim? bu lafın içine kendimide katıyorum ki yazıyorum.... Bende şahine bindim yıllarca varsınlar kıro desinler umrumda değil manasında yazdım....hermesajımıza böyle açıklamamı yapacaz. birdahada beni alıntı yapıp ünlemler koyma...çok ünlemlik olduysan şikayet et
Konu the_Algn tarafından (27/08/2007 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
üç beş zibidi yaptığı yanlışlarla bir çok insanın üzerine böyle elbise dikilmesine neden oluyor.herkes kendini biliyor önemli olan bu.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri