bızim gplere pek yakışmıyo ama uzun yolda olabılrı arabanın korunması acısından guzell..
Bende kullandım zamanında şahin, o arabalar şimdi yeni üretilmiş olsalardı bizde şuanda "grandedogantr.com" da yazışıyor olacaktık. Malesef istanbulun varoşlarındaki gençler ekonomik şartlar gereği bu araçları tercih ediyorlar ve bazıları bu araçlara birkaç aksesuar takıp yollarda trafik kurallarını ihlal edip trafik terörü estiriyorlar. Bu durum sadece doğan-şahincilere has bir durummu hayır. birbirimizi yanlış anlayıp kırmayalım. islam alemini ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum.
bızim gplere pek yakışmıyo ama uzun yolda olabılrı arabanın korunması acısından guzell..
abii vala bence güsel olmamıs ama iillaa arabaya biisiler ekleyim diyosan konyadan mevlüt abi varr sitede resimleride varr ona bakk oo daha güsell..
Bence araba pisken bu koruma dalgasıı arabanın boyasına zarar verebilir..Ayrıca pek tee iii gözükmüoo
arabasını sevenler alır diyorum![]()
bence de çok kötü olmuş ama uzun yol amaçlı kullanacaksanız mantıklı bir şey
Şu olayı ben hemen bağlayım. Arkadaş aslında doğru bir şey söylemiş. Tepkiler gereksiz ve fazla olmuş. Şahin denilen aracın içinde benim çocukluğum geçti. Acayip sempati de duyarım o araca. Ki şahin denilen aracın hatta kuş serisinin tamamının 131 kasa dahil krallığının yaşandığı yer Adana'dır. Eski kasa yeni kasa şahin doğan hala burada en fazla kullanılan araçlar arasında. Hala modifiye de ediliyorlar. Biz de burada Şahinci deyimini kullanıyoruz. Kötü anlamda kullanıyoruz. Ama şu var. Her şahin süren şahinci değil. Şahincilik kötü bir terim haline geldi.
Ona bakarsanız şu an yeni kasa bir şahin turbolandı. Şimdi ustam da kendine eski kasa Doğan aldı, ona type-r pistonları takıldı dereceli egzantirik vs. ve subarı sti turbosu girildi. Yakında bitecek. Ama bu adam da şahincilerden nefret ediyor uzak duruyor.
Umarım konuyu bağlayabilmişimdir.
Not: Şahin kullanın sevin ama şahinci olmayın. Açıklamak gerekirse, kötü, gereksiz ve saçma modifiyelerden kaçının. Trafik kurallarına uyun. Hava atmak pahasına insanları tehlikeye atmayın.
Konu Ziyaretçi047 tarafından (13/07/2008 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.
bu arabayı sol şeritte arkamdan sellektör yaparak gelirken düşünemiyorum heralde sağa çekip 5 dk dururdumçok deli bişi olmuş hannibal hesabı
![]()
Maviye göre siyahda daha hoş olmuş hayırlı olsun uzun yol için gerçekten gerekli
Bence kaput filmi uygulaması yapılsa estetik açıdan daha iyi olabilirmiş...
Ama yine bu da bir tercih ve beğenidir tabi...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Koruma etkenini saymazsak görüntü biraz bozuk olmuş.. Ama yine de zevkler farklıdır diyerek saygılarımı sunuyorum : ))
bende olaya baska bi bakıs acısı getiriyim tabi bu tamamtıyla zevk meselesi de 8 10 milyara sahin dogan alacagını avrupa arabaların eski modelerinden alsan daha mantıklı tabi bu benim fikrim birde bu arabaların hastaları var onlarınkıde ayrı bi zevk tabi ama ben o fiyatlara almazdım
Elektrikli camla ilk defa doğanla tanışmıştık..
yahu arkadaslar farkındamısınız......... ne kadar gerilmeye ihtiyacımız var... ne kadar gerginiz son zamanlarda.... benim anlamadığım şey son bir kaç haftadır dikkatlice okuyor takip ediyorum ne kadar çabuk sinirlenip bir birimize hamlede bulunuyoruz ??? her türlü konuda biz değilmiyiz buluşmalarda dostça aynı çatı altında olan tamam sayın kardeşimizin büyük bir gaffı var, olabilir hangimiz aynı yaşlarda iken -aynı gafları işlemedik hiç, yalanına sıgınacak olan ? uyarmak bizden özür hatalı olduğuna inanandan peki sorarım size sayın arkadaslar şahin dediğimiz güzide vasıta bizim memleketimizin ürettiği üretiminde bizim işçilerimizin emek sarf ettiği bir çoğumuzun ilk arabası vasıta değilmidir ? eee peki ''kıro'' diye hitap ettiğimiz insanlar onlarda bizim insanımız değilmi ? bence üslüplar yanlış hiç kimse ki şayet ben buna böyle inanıyorum ne bir aracı küçük görebilir ne de bir insanı ne olursa olsun hem şahin'i küçük görenide kınıyorum hem de ''kendini bilmez insanlara'' kıro denilmesini kınıyorum ve ayriyetten hatırlatmak isterim lütfen biraz faha az gergin olmalyız hani nerde kaldı bizim gptr kardeşliğimiz ? pls biraz daha relax olmamız lazım....
Saygılar
Konu AGUS tarafından (24/07/2008 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.
Bende nevşehire gittim geldim aklımın ucundan gecmedi keşke daha önce böle bi konu acılsa idi eve geldim aracı yıkadım KAHRETSİN KAPPUTUMU DEĞİŞMİŞLERdemeküzere idim kın ne derse desin sağlıklı uzun yolda kullanmak lazımmış yaşadım öğrendim
yok aslında kaput korumak için guzel birsey yola giderken takılabilr bence
bunu şu an serwislerden temin edebilir miyiz? bende de baya taşwuğu oldu ama zararın neresinden dönsek kardır. sık sık antalyaya gidip geliyorum uzun yolda yazık oluyo arabalarımıza
takması sökmesi zor mu?
bi de araba temizken takılmalı yoksa tozlar boyaya zarar wereblir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri