Yumuşak lipin amacı o sürtme yapmaması sürtse dahi bir şey olmaması cupranın lipinde sürtme yaptıgında ız oluşabilir bunada dikkat et.
Yumuşak lipin amacı o sürtme yapmaması sürtse dahi bir şey olmaması cupranın lipinde sürtme yaptıgında ız oluşabilir bunada dikkat et.
En iyisi yay taktırmadan sade lip kullanmak.o da örüntüyü nasıl yapar bilmiyorum valla.ayrıca sitede kapalı otoparka girerken ya da alışveriş merkezlerinde falan durumumuz harab olmaz inşallah.napsam bilemedim valla şu yay konusunu![]()
hocam bukadar tereddütün varsa zaten yaptırma bence orjınal bin,saygılar..
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Sağolun atkadaşlar içim biraz rahatladı.sanırım önce bi lip taktırıp sonra alçaklığa göre yay olayına giricem.
Evet akadaşlar az önce Esenler Avek seat bayisinden cupra lipimi 104.58 tl lik faurayla satın almış bulunmaktayım.ellerinde son bitane kalmıştı ben kaptım onu dabirazdan florya'ya mesut ainin yanına gidicem dün aramıştım gel hallederiz demişti.bakalım tek umudum Mr. Garage.umarım güzel olur.sitenin otoparkında en kritik noktalarda durdurdum baktım aracın altına pek sürtmiycek gibi.yalnız yay olayından vazgeçicem mecburen çünkü şuan bile kılpayı kurtarıcak gibi
![]()
Hayirli olsun, taktirinca fotograflarini cekersin artik
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hocam 5 cm yay ve astra h lip ile güzel bir görüntü sağladım, dediğin gibi otopark veya alışveriş merkezlerinde ufak tefek sürtmeler oluyor ama her güzelin bir kusuru vardır
umarım sende yay olayına girmişsindir ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri