Saol kardesim ama yarin takiliyo kismetse
Printable View
hayırlı olsun harun abi :)
Fiyat durumuna gore listeye benide ekleyebilirsiniz arkadaslar. Direksiyon + vites ama ben kirmizinapir dikis istiyorum malum araba kirmizi :D
Bana şu anda sadece körük ve el freni kaldı.
Harun Abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan ;)
Arkadaşlar benim tavsiye edeceğim yer var! Ben kendi aracımın vites topuzu ve körüğünü yaptırdım direksiyon kaldı, adamların malzeme kalitesi ve işçiliği gayet güzel ben kefil olurum..
Dilerseniz bir bir liste yapalım ve fiyat alalım benim dediğim yer sadece direksiyonu 135tl ye kaplıyor, ben vitesi 50 tl ye kaplattım ama son derece memnunum. Direksiyon için ortalama 100 tl olarak düşünün ben fiyat alırım yaptırırız. Liste yapalım kaç kişi istiyor onu görelim ve sayı belli olunca sayıya göre fiyat alırız. ;)
1-Levent
1-Levent
2-Harun (vites körüğü+el freni)
Güncel///
1-Levent
2-Harun (vites körüğü+el freni)
3-Ceyhun (sadece direksiyon)
Bende İstanbulda olduğumdan Altınuçta kaplattım. 4parça direksiyon+ vites topuzu + vites körüğü+gösterge üstü paneli 250 tl ye orijinal italyan deriyle, ankarada olduğum zaman erdal otoda yaptıracaktım referansları sağlam forumdan bir iki kişide yaptırmıştı. Deri bence hatta sonradan yaptırılan deri kaplama (tabi işçiliğine bağlı olarak) kesinlikle aracın sınıf atlamasını sağlıyor iç mekandaki hava birden değişiyor. Ben anlamıyorum 100tl 120tl insanlara çok geliyor, yanlış anlaşılmasın ama tamam herkesin bir alımgücü var fakat yapılan işlerinde bir emeği var, özellikle orijinalinde derisi olmayan direksiyonlara ne kadar emek harcandığının sıfırdan bir deriyi kesip gerip esnetip milimi milimine denk getirip dikmek bunu elle yapmak çok mu kolay? Kusura bakmayın ama ben el emeğine çok önem veririm hakkı neyse verilir. Paran yoksa yapmiyacaksın kardeşim bu işler zevk işi ihtiyaç işi değil senin zevkin için kimsenin emeğine saygısızlık edemezsin.
iyi yazmışınız güzel yazmışınız da önceki mesajlara şöyle bir göz gezdirirseniz kimse kimsenin emeğine göz dikmemiş. ki pazarlık dediğimiz olay da emek hırsızlığı değildir. adam yapmak istemezse yapmaz, zorla fiyat kırıp emeğini çalmıyor kimse.
kaldı ki, bu işi 500 tlye de yapan var, 250 tlye de 100 tlye de, 50 tlye de kaplatan olmuş. haa, bu demek oluyor ki, bu işte bi standart yok, fiyatına göre malzeme işçilik var. biz de burada fiyat/kalite oranı düşük olan yeri bulmaya çalışıyoruz. aynı iş yapılacaksa emekçinin de fazla para almasına lüzum yok. parayı veren de emekçi.
velhasıl kelam, burada kimse kimsenin emeğine laf etmiyor. istanbul'da 250 tl olan ürünün buradaki değeri de aynı olacak diye bir durum da yok.
merhaba;
bende internetten altınucu görmüştüm hatta cumartesi günü gideceğim sormak istediğim
-bu konuda gerçekten uzmanlar mı siz memnun kaldınız mı tam olarak
benim için fiyat çok önemli değil sadece yaptığı işin hakkını versin
son bir şey; araç işleme başladıktan sonra ne kadar zamanda teslim aldınız
Benimde zaten anlatmak istediğim 120 lik emeğe "oo çok bu" diyip 50 60 a yaptırmaya çalışmak. Ben buna karşıyım. pazarlık tabi edilir. Bu işin hakkıyla yapılanın fiyatı 120-150 arasıdır kalkıpta buna çok demek yapılan işe saygısızlıktır yoksa paran denkleştirir öyle yaptırırsın.
Ben memnun kaldım kendileri beni tanıyor, geçen ankaradan Fatih isimli bir arkadaşta söktü oradan gönderdi oda memnun kaldı. Gidip görüşebilirsin ben direksiyon+ vites + vites körüğü + gösterge paneli üstü(alcantara olarak kaplattım) şeklinde deri kaplattım. İşlemleri bu başlıkta detaylı bir şekilde bakabilirsin https://forum.grandepuntotr.com/gors...kaplattim.html