aracını bağlarlar
Mrb,
Yakında gelecek olan puntom için APP plaka yaptırmak istiyorum , bu konuda ceza ile karşılaşırmıyım nekdar cezası var bilgisi olan arkadşlarlar paylaşabilirmi? teşekkür ederim iyi akşamlar...
Konu beratmms tarafından (14/10/2012 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.
aracını bağlarlar
mühürlü app yaptırın..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Mühürlü app plaka
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
değişik yazı stili yapabiliyorlarmı mühürlü
Ben de düşünüyorum fakat mühürsüz taktırcam. Ankarada onlarca mühürsüz araç geziyor. Üstelik ben ön plakayı söktüm yaklaşık 3 haftadır ön plakam yok, bagaja da koymadım attım evin bir köşesine. Okul dönüşü de güzergah gereği (Eskişehir yolu) haftada 2-3 kez trafik polisinin önünden geçiyorum, hiç takmıyorlar. İlk kez 4-5 gün önce önümde ilerleyen trafik polis aracı dikizden görmüş plakamın olmadığını, ışıklarda şans eseri yan yana durduk ve camı indirip "plakan nerde senin?" dedi, düştü hocam takıcam bi ara dedim, tamam diyip kaldırdı camı. Ya ben çok şanslıyım ya da trafikçiler sallamıyor bu işi![]()
Öne kare çerçevesiz fransız. Arkaya mühürlü uzun beşiktaş. Mis.
Konu Gorky tarafından (24/10/2012 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
ben yedim 70 lira yazdı memur
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
çift mühürlü kullanıyorum kafamda rahat cebimde
![]()
Mühürlerde şehirlerin plaka kodu yazıyorbenim araç 40 plaka olduğu için istanbulda mühür vuranlar işime yaramıyo maalesef...
Keyif BMW'Dir...
Benim app ler muhursuz 15ayda 2kere polis cevirdi camlarda filmli idi ceza falan yemedim bisey demediler hatta bir tane polise corlu icinde agzimdan kacirdim orjinalleri bagaj da dedim bisey demedi (%40 engelli yim park edilmiyen alana park rtmistim engelli kartini cama koymustum polis gelince engelli plakan yok dedi bende yeni yasada kalkti dedim orjinalleri bagaj da dedin tamam dedi arac ruhsatinda engelli yazmiyo )![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri