tavsiyem eðer amacýn arabayý yere yaklaþtýrmaksa aman diyim yay kestirme sonuçta yaylar fabrikada üretilirken arabanýn aðýrlýýna göre yapýlýr yuvarlak hesap üzerinden puntoya bi ton dielim yayda 8 bakla olsun her bakla arabanýn 125 kilosunu taþýmak için yapýlýr yapýlýrken sen atýyorum yayý 2 bakla kestirdin araban da 250 kilo hafiflemiyecei için arabanda daa fazla yaylanma yaþarsýn bunun yanýnda süspansiyonun kýsa sürede patlar bu konuda en büük tavsiyem komple coil over kit almandýr ama 35 yada 50 lik yay da bu iþ için çözümdür bunun yanýnda kule gergisini tavsiye ederim bunun için ne yalan söliyim orjinal parçaya çok da gerek olduunu düþünmüyorum ha bulursan orj kullan eyw ama bulamassan da ustasý orjinale yakýn kalitede yapýcaktýr sana kule gergisini bunlarý yaparken sonuçta ayný boyutta 4 lastik ve ayný ebatlarda ön arka yay kullanacaýn için esp yi etkileyeceini sanmýyorum bende varken 50 lik yay taktým orj 15" jantlarla esp de hiç sorun vermedi sürtme olayýna gelince forumda bir çok 17" jant kullanan ve bunu yaylý kullanan arkadaþlarýmýz mevcut hiç birinden sürtme konusunda bi þikayet okumadým...

biraz uzun oldu sanýrým okuyanlarýn gözüne saðlýk...