cok guzel olmus, guneste benimki de soyuldu. kaplatmayi dusunuyordum dedigin yer aklimda olsun
Sent my iPhone using
cok guzel olmus, guneste benimki de soyuldu. kaplatmayi dusunuyordum dedigin yer aklimda olsun
Sent my iPhone using
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
istanbulda çok iyi işçilikle bu işi yapan yerler var yoğunken fazla önemsemeyip fiyatı düşmezler ama işleri sakinken gidip iyi bir pazarlıkla uygun fiyata yaptıralabilir..
gerçekten aracın havasını çok değiştirdi .orjinal direksiyonlarımızdaki nasıl bir deriyse plastik gibi resmen sanki bi üst sınıfa geçmiş gibi oldum bugün denk gelirse yakından incelelersin...(bu arada denk gelemedik bi türlü antalyada değilsin herhalde.
)
sonunda denk geldik bu sabahdükkan dokumadaki evren büfenin bitişiğindeki iddaa bayii öğleye kadar dışarda olabilirim ama öğlede 12 den sonra dükkanda olurum müsait olursan gel beklerim
(sabahki karşılaştığımız trafik ışıklarından sağa dönünce 200-300 metre ileride ilk trafik ışığında sağda) telefonum sende vardı galiba ama yinede bulamazsan falan ararsın 0553 296 40 50...
Konu kadir07 tarafından (21/07/2012 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri