Sportif sürüş istiyorsan Eibach Sportline (Kırmızıdır rengi). Konforlu sürüş istiyorsan Eibach Prokit. (Siyahtır rengi daha az düşürür.)
jant ölçülerini orjinal tutacaksan 185/65/15 veya 175/65/15 3.5 luk Eibach kesinlikle konforda değişme olmuyor. Ben onu kullanıyorum. Jantı büyüttükten sonra konforsuz oldu hatta ilk taktığımda anneme sordum nasıl varmı hissedilir birşey. Yoo gayet rahat demişti. Konfor için Eibach Adam akıllı basıklık içinde H&R. Benim size tavsiyem 3.5 luktan şaşmayın aracınız startjet zaten çok yukarıda kalmaz fire motorlar yukarıda kalıyor. 5cm hemen olmasada zamanla amortisörde sıkıntı çıkarabilir.
Sportif sürüş istiyorsan Eibach Sportline (Kırmızıdır rengi). Konforlu sürüş istiyorsan Eibach Prokit. (Siyahtır rengi daha az düşürür.)
Oz Büyücüsü
eibach fiyatıyla ilgili bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.
Mesele gazlamaksa yeğen. Ne kadar gazladığın değil ne kadar mesafe frensiz gittiğindir önemli olan. Bazen öyle makaslara girersin ki yeğen, jantların yere sürter. Ama bir bakmışsın ki biri solu kapatmış selektör ata ata tapa gaz yanından uzamış gitmiş. Mesele şu ki yeğen enjektöre giden her damla benzinin hazzını ...damar...larında hissedeceksin
sıfırda olsa 2.elde olsa H&R ve Eibach fiyatları genelde kafa kafayadır. 2. el temizlerini 300e kadar bulmanız mümkün. 300den yukarısı verilmez.
k.bakmayın memlekete gitmiştim o yüzden geç cevap veriyorum. Ben 5 cm araştırıyorum çünkü 3.5 düşmesi pek yetmiyo bana gibime gelio çünkü eibach 3.5lerde değişiklik olmuyo gibi resmen
slm ben de 1.4 dynamic var buna en iyi 3.5mu yoksa5cm mi yay takiyim.bide marka soylerseniz kusadasinda oturuyorum. simdiden sagolun
Forumun arama kısmına yay yazarsanız aynı şeylerin yazıldığı tonlarca başlık bulacaksınız sorunuzun cevabı orada!! Forumda konu aratın lütfen yay konusu 2008 den buyana hep sorulan bir olay hepte cevabı aynı.
bende 5cm h&r kullanıyorum konfor aramazsan. araba gerçekten bakınca çok güzel duruyor. asfalttan çıkmak haram bılgın olsun
3.5cm apex kullanıyorum. ama çin malı apexi değil. orijinal apex.
Bende bu yayı düşünüyorum ..
KW FİAT GRANDE PUNTO 3 CM HELEZON YAY
iyi olduğunu söylemişti kullanan arkadaşlar ..
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri