Fiat Aksesuar
satmazlar mı satıyorlar tabiki.. ancak sonradan almak çok pahalı... birmot z.kuyuda sormuştum 17 inçler için 1600 civarı fiyat söylemişlerdi...
merhabalar geçen gün fiat a gittim aksesuar listesine baktım ama multiair ın jantlarını göremedim sonra çıktım zatenmultiair jantlarını satmıyorlar mı???
205/45/R17 olan başka jantlarda var ama gusel deiller.. take-off dışında tabi bu multiair jantını nerden bulabilirm??
Fiat Aksesuar
satmazlar mı satıyorlar tabiki.. ancak sonradan almak çok pahalı... birmot z.kuyuda sormuştum 17 inçler için 1600 civarı fiyat söylemişlerdi...
Konu diesel32 tarafından (19/09/2011 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyat bilgisi
teşekkürler bu siteyi bilmiyordum çok iyi oldu ürün kodu 71752371 olması lazım deil mi
bana sorarsanız evoya en çok 5 kollu 17'' lik yakışır... Ürün Kodu: 71805176...
hatta benim aracım beyaz 16'' lik -Ürün Kodu: 50902779- olan ürünü bile düşünüyorum.. beyaz beyaz güzel olur...
yandaki modellerden grande puntoyu seçin ordaki tüm jantlar uyumlu beğendiğinizi alırsınız artık
hatta yanılmıyorsam fiorino ve bravoya da bakabilirsiniz onların bijonlarıda 4x100
Konu diesel32 tarafından (19/09/2011 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.
başta bn de beyaz düşünüodum o beyaz janttan alcaktım son anda fikrimi değiştrdiğim içinkeşke onların da 17' liğini yapsalar
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri