doğru bağlantı yaptığın sürece 15 lirayı geçmez masrafın.. aküden enerji alıp anahtara bağlantı çektim...yapmayı düşünürsen detaylı anlatırım.. biraz uğraştırıyor.. yanlış yaptığında ledler patlayabiliyor..
Şu elektronikten az buçuk anlasam ne güzel olacak. Valla ayrı bir başlıkta anlatırsanız ne güzel olur.. Ben de içeriye birşeyler yapmak istiyorum..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri