ben 5 ay kullandıktan sonra geçen hafta sonu xenonları söktürdüm ama sislere beyaz ampul yeter gibi bence
merhabalar. sizlere bi sorum olacak. farlara 8000k xenon yaptıracağım ama sislere kararsız kaldım. sisleride xenonmu yoksa ampulmü taksam? ampul olursa 2si aynı anda yandığında fark olurmu? çok karasız kaldım lütfen açıklamalarla beraber bna fikir verirmisiniz? şimdiden teşekkürler...
ben 5 ay kullandıktan sonra geçen hafta sonu xenonları söktürdüm ama sislere beyaz ampul yeter gibi bence
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
beyaz ampul kötü duruyor ikisinede zenon takın veya sisleri ellemeyin
merceksiz xenon kullanmayın lütfen.....
Keyif BMW'Dir...
aga benim aklımda farlar normal beyaz xenon... sislerede bulabilirsem araştırmadım daha ama pembe, fuşya, mor xenon takmak... ikisi de beyaz olursa çok fark olacağını sanmıyorum aslında ama tabi teknik arkadaşlar ve tecrübeli arkadaşlar mutlaka bilgi ve birikimlerini paylaşacaktır...
Her TÜRK asker doğar
Sislerinize xenon takmayın bırakın sarı kalsın o ampuller hem amacına hizmet eder hem gerekli gereksiz süs olsun diye yaktığınızda karşı tarafın gözünü çok almaz.
ben farlar ve sislere 8k lık xenonlarımı takmıştım.1 ay kullanıp kaldırmak zorunda kaldım. iki defa akü değiştirdim 1 ayda !
bence araç kaldırmıyor.akülerimiz çok ufak.
sislerde vea farlarda 8000k xenon kullanıyorum, 1 yılı aşkın bir süredir ne aküde ne de aydınlatmada herhangi bir sıkıntı yaşamadım...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederm tavsiye ve bilgileriniz için... sanırım sadece farları yaptıracağım, şimdilik sislere dokunmayacağım
Grey Goose ...
8000k mavi yanar, beyaz olsun derseniz 5000k yeter.
Biz Dünyanın Çatısında Doğduk! Ondandır Dik Duruşumuz, Sert Bakışımız!..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri