bundan önceki cam filmleri olan aracımla istanbul da gece geç bi vakit çevirmeye yakalandım. adamlar hiçbir şey bulamasa tak bi göbek havası diyip, sonra da yapıştır bi 100 lira bakim alnıma diyebilecek modda seri ceza kesim yapıyorlardı (ki bu istanbul da özellikle yaz aylarında populer semtlerde neredeyse her gün oluyor.)
herneyse ödedim cezayı bitti sandım. aradan birkaç ay geçti, arkamdan bi anons, polis arabası beni takip ediyor ve çek kenara diyor. hakikaten şaşırdım yani bu uyuşturucu kaçakcısı muamelesine... çektim arabayı, dedi ki aracınız bağlı gözüküyor. ne dediysem tıs yani, arabayı bizzat götürüp otopark a bağlatmak zorunda kaldım,gece saati küfrede küfrede evime döndüm. herneyse sonrasında araç bağlandığı için cezayı öde,arabayı al, camlardaki filmleri söktür(ki çok dramatiktir yani kapıları söküyorlar,abuk bi adam denk gelirse o kapı tıkırtı cızırtı yapmaktan bıkmıyor) herneyse sonra araç daha aylar olmasına rağmen araç muayenesine gider,sonra tekrar trafiğe gidip işlemi sonlandırıyorsun....
böyle muhterem polislere denk gelirseniz ruh kanseri olabilirsiniz. ben şahsen bizzat oldum. o yüzden boşverin o camlara alışın derim ben...
(not: karartma camın durumunu bilmiyorum ama bana ceza yazdıkları gün diğer durdurdukları araca da sis farı açık diye ceza yazıyorlardı,bindiğim bi taksici de kış ayında kar lastiği olmadığı için ceza yazdıklarını anlatmıştı, onlar isterse yazar kardeşim, adamların ekmeğine yağ sürmeyin, böyle birşeye denk gelirseniz en azından fantastik takılmak zorunda kalsınlar)