Alıntı magic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fırsat bulamıyorum bir türlü hafta sonları, ayrıca orda olduğu gibi Ankara'da da havalar hiç iyi gitmiyor. Biraz ısınsa havalar o gazla bir hafta sonu halledecem inşallah...
hayırlısı tolga yaparken foto çek bakalım...

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aga benden habersiz haa öle olsun
asil senden habersiz olurmu yapayımmı diye soruyorum ya!...
Alıntı GRDEDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Murat tam gaz devam.İç kollar çok güzel olur benim araçta orjinal olarak fiat koymuş gece çok hoş duruyor.Ama tuşların rengine uygun koyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.Dış kollar içinde bir prototip uygulama yap bence,Beğenmezsen sökersin.Kolay gelsin.
abi aynen dediğin gibi yapıcam şu havalar bir ısınsaydı hayırlısıyla...
Alıntı atalayx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence hoş durur murat abi aşağıda fotoğrafta yükledim bununkiler sürekli yanıyor gibi ama yinede güzel gözüküyor. şimden kolay gelsin diyor

güzel durmazsada bi tane kapı kolunun görünmeyen ucunda 2mm lik bir delik olacak en fazla .
evet atalay gayet hoş duruyor,ama devamlı yanarsa biraz roman havası estirir,kapıyı açınca yanacak kapatınca tavanla beraber yavaşça sönecek...

Alıntı whitegold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vallahi ben kendıa racımın ıc aydınlatmasını yaptım gayet guzel oldu vede orjınal gıbı aynı fıkrı bende dusunmustum bmw den gorup ama ugrasmaya usendım fakat vaktım olsa hıc dusunmeden yaparım,bence ıyı olur.sen yap ıyı olursa bende yaparım dermısım
tamam ben yapayımda beğenmezsen sen yapmazsın...
Alıntı ademtahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tek led olmak kaydıyla güzel olur muratcım bence yap beğenmezsen sökersin 2mm delikten bişey olmaz.
adem abi bir az olmazmı? 2 tane kapı başı düşünüyorum ,önce gurur abimin dediği gibi 1 taneyle test edeyim karanlıokta az gelirse 2 tane koyayım...