Alıntı magic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar, bugün Ulus'ta bir işim vardı, elektrikçilerin önünden geçerken şeytan dürttü ve kapı altlarına yapmak için 1 mt silikonlu, ön taraf ayak altlarına uygulamak için de 1 mt silikonsuz gün ışığı şerit led aldım. Ancak sorun şu ki nasıl uygulayacağım konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.
1- Elektriği nerden çekeceğim (kapılar açılınca ve tavan lambasıyla uyumlu olarak yanmasını istiyorum)?
2- Kabloların ledlere bağlarken mutlaka lehimlemek mi gerekiyor?
3- Bütün bunlarla hiç uğraşmayıp, elimdeki malzemeyle bir elekrikçinin yolunu mu tutmalıyım (tavsiye edeceğiniz bir elektirkçi varmı)?

Bu tarz bir uygulamayı kendi yapan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
tolgacığım hayırlısı olsun ,1 öncelikle aldığın ledin kesilme araralığı nedir(3 ledde birmi,6 ledde birmi?) ayak altarı için tavan lambasına bağlantı yapıp ön kapı direklerinin plastiğini kaldırıp altından kablo çekeceksin.2 ayrıca kesdiğin kabloları kestiğin ledlere lehim yapman gerekiyor(mutlaka) kapı altlarına geçmen için kapılara kabloları taşıyan körüğün içinden geçmen gerekiyor,bu konu seni aşar,dışından geçerim dersen estetik olmaz.3 şöyle bir oto elk. leri bir dolaş kaça yapacaklar bir fiyat al bakalım biladerim...