oke abi saol, bi ara bauhaus a uğrayıp kayış, toka, vida, somun, file, daha fazla vida ve yangın tüpü alayım nasılsa soracaklar muaynede, aracı aldığımda yoktu üzerinde :s
oke abi saol, bi ara bauhaus a uğrayıp kayış, toka, vida, somun, file, daha fazla vida ve yangın tüpü alayım nasılsa soracaklar muaynede, aracı aldığımda yoktu üzerinde :s
erhan gördügün pioneerleri takmamız için pandizotun düz durmasını sağlayan alttaki metal profilide kesmek zorunda kaldık,ilerleyen aylarda kabinlerin ağırlığıyla pandizot aşağı doğru eğildi,tüpü daha fazla eğilmeye sebep olmasın diye sol menteşete yakın yaptım,ben bu fileleri sanayide otobüs minibüs aksesuarcısından aldım,1tanesi 4 tl,arka koltuk arkasınıda orjinal kumaşıyla kaplamıştım nasıl olmuş biladerim...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Görsellik ve uygulama gerçekten çok iyi olmuş. İşçilik de kusursuz olmuş. Ancak, yangın tüpünün bagajda olması yanlış değil mi ?
Allah korusun, kabin içinde bir yangın olsa, tüpü arkadan al getir, vakit kaybı değil mi ?
Bence, yangın tüpü çok önemli, ve en kolay ulaşılabilecek yerde olmalı. Bende yan koltuğun altındadır. Allah korusun, ihtiyaç halinde, tüpe ulaşmak 2 saniyeden az.
At, Avrat, EVO !..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri