Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gülay hanım o konuyu netleştiremedik, orjinal gibi olucak diyosunuz ama o yazıların olduğu parça olmucak diyosunuz nasıl olucak
Alıntı burank16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ozan arkadaşım merhaba,
O konuda sana katılıyorum,benimde tereddütlerim var.Olmuşken dynamiclerdeki gibi olması benimde terciğimdir.Umarım bu konuda Gülay hanım bize olumlu döner.
Arkadaşlar bu konu hakkında ben de net birşey bilmiyorum inanın.. Ben yaptırınca fotoğraflarım sizin için Şaka biryana firmayla görüşüp bilgi olarak yazarım burdan size..

Alıntı ZV 007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben dün gülay ha nımın verdığı tel.nodan aradım ve bu işyeriyle görüştm.Ne kadar zman alacağını sordum.direksiyonu getirirseniz kaplı olan dirksiyo var hemen değiştiririz dediler yani direksiyonu söküp götürmek gerekiyor.bunuda çalışkanelde sökülüp buraya gelecek dediler.sanırım faturayıda çalışkanel üzeinden kesiyorlarmış.Şu karlı hava bi durulsun yaptıracağım tabı tekrar gülay hanımla itibata geçmek gerekecek anladığım kadarıyla.Mudanya yolundan demirtaşa gitmek gerekecek direksiyonlaFiyat oldukça makul arkadaşlar.herkese öneriyorum
Evt Volkan bey bu fiyattan yararlanabilmeniz için bize fatura kesmeleri gerekiyor.. Dediğiniz gibi fiyat çok makul gerçekten.. Ben fırsat bulduğum ilk gün direksiyonu ve vites kolunu söktürtüp göndereceğim. Kırmızı dikişli yaptıracağım..