Alıntı emrequzel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Reklam kokan hareketler bunlar gittiğinde selam söyle abi uzun zamandır ugramadık yanlarına
Reklama ihtiyacı yokki Mesutun biz sadece formda ihtiyacı olan vardır diye yazdım mesut hep yogun ki zaten Emre söylerim ayıp ettin bir cumartesi akşamı gel yada cuma akşamı gel cuma akşamları mangal yapıyoruz mesutun orda bütün kırıklar toplanıyor ordanda sıka sıka tura ÇIKIYORUZ kapışmaya

Alıntı Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Walla özkan süper olmuş bende boyatmayı dusunuyorum hatta Hakan Sabancı arkadaşım hallederız demıstı ama diyette ya unuttu bızıde...

teşekkürler arkadaşım hakan halleder ben 200 liraya yaptım degdi dogrusu dikkatr çekici gece bile gözler üzerinde oluyor

Fiyat olarak uygunmudur ?
FİYAT olarak bence uygun 200 liraya yaptırdım cant almaya kalksan en dandigi 600den başlıyor BEYAZ oldugu için gece bile çekiciligini kaybetmiyor tavsiye ederim...

Alıntı Mjet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel olmuş abi güle güle kullan. o gün karartıyodun noldu erteleme karartmayı yap bi an önce
Far karartmayıda yapacagız müsait zamanını bekliyorum mesut kalabalık bu ara adam boş kalmıyor ki işleri iyi bu ara millette formda reklam yapıyor zannediyor adamın reklama ihtiyacı yok ki

Alıntı sabanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlısı olsun abi çok güzel olmuş bence ofsetin bitiminede kırmızı şerit çektirsen daha çok yakışır bence
HAKAN zaten orjinalin üzerinde KIRMIZI bir şerit vardıda biz özellikle beyaza boyatık tümü beyaz olunca daha çekici geldi bize kırmızı şeritle denedik sanki yuvarlak arabası gibi oldu erkeklige sürdürmemek lazım dimi sadelikten yanayız bazı durumlarda

Alıntı duu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam gerçekten güzel görünüyor nekadar yaptırdınız?
bende siyaha boyatmak istiyorum jantları ama yakışırmı bilemiyorum

FİYAT 200 lira jant almaya kalksan en dandigi 600 lira bizde boyadık on numarada oldu sıkılırsak orjinaline yada farklı bir renkte boyayabiliriz o nedenle jant almak yerine boyamak mantıklı geldi bize ve süper oldu ilgi görüyor açıkçası farklı oldugunu hissetiriyor sana ilgin için teşekkürler arkadaşım...