Ben bugün ön kaputu 50 tl ye siyah folyoyla kaplattım.Gerçekten folyo aracın rengiyle birebir uyuştu.Sanki yeni boyanmış gibi oldu.Adam folyoyu takarken kaputa ve folyoya sürekli su sıkarak ayapıştırıyor.Ve elindeki plastik spatulayla da hava karcıklarını düzleyerek yapıştırıyor.Tazyikli su tutarsan açma yapabilir dedi.Bakalım 1-2 ay deneyeceğim açma yapmazsa Tamponlar hariç Tavanı dört kapıyı arka bagajı 2 çamurluğu parça parça kaplatacağım.Kendisi komple 800 tl dedi ama kaputu 50 tl ye yaptığına göre hesabımca :
Tavan 60 tl
4 kapı X 50 tl=200
2 çamurluk=100 tl
bagaj=50 tl
Toplam=410 - 450 arası yaptırırım herhalde
Ama arkadaşlar siyah renkten midir bilmiyorum.Kaplama yapıca tıpkı yeni boyanmış gibi oluyor.Sadece açılma yapmaması önemli
folyolu ve folyosuz hallerinin fotoğraflarını bizlerle de paylaşırsanız çok memnun oluruz.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri