10cm biran çok geldi banasürter gibi geliyor ama 17jantla kullanıyorsa gp de bunda da sürtmez.
Arkadaslar americadan gelen abimin puntosundan cikma 10cm indircek olan yay war.takinca surtme olur mu acaba..onun aracta 17 jant wardi..bnm standart 15lik jant war..surtme olur mu??
10cm biran çok geldi banasürter gibi geliyor ama 17jantla kullanıyorsa gp de bunda da sürtmez.
15 jant varsa 10 cm inince lastikle çamurluk birleşir parçalayarak gidersin![]()
ne markaymış o 10 cme kadar yay varmıydı yoksa ben mi bilmiyordumcoil over olmasın?
Orjinal yay dedi..konusmasinda isittirdim felan dedi..kac cm lik diince 10cm felan dedi..4 parmaklik yer gosterdi..10 cm eder mi eder)
iyide ısıttırma işlemi zaten türkiyede yapılıyor amerikadan gelmesine gerek yokkinisanda bende bastırıcam 13-14 cm kadar
![]()
mert 13-14 az olmazmı sen lastikleri sök yerde sürünerek gitsin araban![]()
18 jant takınca baya yükselicek abi 215/35/18 takıcam jantı çamurluğun içine saklicam![]()
taktım bugun ilk günü..arac yere yapıstı..surtme yok..yalnz dedgnz gibi cok zıplıyor.
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Ufuk yandan arabayı komple gösteren bir fotoğrafın varsa koyarmısın? gayet başarılı gözüküyor güle güle kullan...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
güle güle kullan güzel olmuşta bu yayların 10 cm olduğunu eminmisin ? çünkü bende kışın 15 takıyorum araba bundan daha yerde oluyor ama benimki 7 cm basık yani birde 17 jant takıp fotosunu çeksen daha iyi anlaşılır
inş. mert abi o da olck. bin tl ye jant lastik felan olursa alıcam..
bende çıkma var 205/45/17 uygun fiyata anlaşırız istersen fotosunu çekip koyabilirim
güzel olmuş iyi zıplamalar =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri