Şimdiden Teşekkürler...
Arkadaşlar evoma Xenon Far Taktıracamda 4300 mü yoksa 6000 mi veya 8000 mi taktırmalıyım size danışmak istedim...![]()
Şimdiden Teşekkürler...
arac rengin Gri oldugu için bence 8000K taktırman mantıklı olacaktır kanısındayım.bende karar veremedim siyah arac 6000K gösterişli olur diye düsünüyorum ama emin degilim.Bu arada sisler H11(puntolarda H1 yanlıs alma) xenon düsünüyosan sislerede.
EVOEVOEVOEVOEVO
saol arkadaşım
xenon takınca arıza lambası yakmıyormu evo daçözüm bulundumu ?
sislere xenon takmak bence sadece görüntü sisli havada espirisi kalmıyor![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
6000k ve 8000k arasında cok fark yok, 6000k gercek beyaz griye daha cok gideceğini düşünüyorum
Ne yaptin koray siteyi takip etmedigin belli oluyor bu tip sorunlari asali yillar oluyor bir dunyq grande ye bir kac tanede evoya xenon taktik bir tanesinde bile ariza sorunu cikmadi ayrica uyumlu olmasi icin sislerede xenon takilmasi gerek hos kac kere sise yakalaniyoruzki hem sirf sis icin istiyirsak uzerinde gelen ampulleri sokup direk sari ampul takmamiz gerek cunku uzerinde gelen ampullerde sisi yarmaya yetmez![]()
Mehmet abi sislere xenon takarken evolarda tamponu söktün mü..sökmediyesen nası yaptın balastları nereye monteledin xenon alcam ama başka yerde taktırcam ona göre derim ustaya böle yap diye sonra tamponu söker toplayamayız ugrasmayalım.
EVOEVOEVOEVOEVO
xenon taktıracam evoya vede mehmetten alacam .. sisler önemli degilde sisli havada göstermesi.. farlar düşündürüyor görüş nasıl olur siyah evoya hangi xenonlar gider vs vs çok soru var aklımda..
İslem kolay cok ayrintili yazamam ama elimden geldigince anlatayim tamponu sokmeden lifte yada krikoda lambalar sokulur xenonlar takilir arka plastigi su almqyacak sekilde kablolar cikarilir
Balastlarida arkasina yada orada bululan saglam civatalardan birine su almamasi gereken bir yere takilir hepsibu cok zahmetli olmayan fakat dikkatli yapilmadi gereken bir is ..
Abiler bea Bursa da hiç modifiyeci yokmu bilen varsa adres verebilir mi ?
https://www.x-tremetuning.com/gp/
X-treme Tuning,
Yeni Yalova Yolu No.164/C 16240
Bursa / Türkiye
Tuning
Tel: (0224) 273 42 80 - Fax: (0224) 273 42 79
Jant ve Lastik
Tel: (0224) 271 29 16
burası baya iyi bir yere benziyor inceledim gidip görmenizde bir fayda var.tabi giden biri varsa yardımcı olur.
EVOEVOEVOEVOEVO
Saol Hüseyin Arkadaşım
Arkadaşlar, Ben geçen hafta evo mu aldım. Almadan önce serviste sislere ve kısalara xenon taktırdım. Sislerde sorun yok ancak kısalardaki xenonlar odaklamıyor ve uzunlarsa dağı taşı gösteriyor. Ayara goturdum, ayar da tutmadı.. Bana yardımcı olur musunuz? uzunlar da mı xenon olmalıydı??
hocam herbiriniz oto ustası gibi olmuşsunuz tebrikler ben görselle ilgilenirken siz olayı aşmışsınız bilginize bereket...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri