Ya Normal Modifiyesiz Bir Gp Alsam Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / EN SPOR EN EKONOMİK EN RAHAT EN TEMİZ ... sahibinden.com'da Şu Tarz Yapmak Nekadar Patlar Bana ?? diyelim 20 bin tl ye aldm puntoyu nekadar daha ek masraf cıkarır böyle bir araba ???
Akıl Yaşta Değil Baştadır... Alınık Punto Aranıyor
linkteki araç skydome lı.. onu bir kere yapamazsın.. diğerleri ise jant ve lastik 1500 lira max.
spoyler 200 lira tampon ve marşbiyeller 1000 lira max. sticker 100 lira toplam 3000 liraya tertemiz aracın olur... ben pek anlamam ama...
Konu Scottie tarafından (09/07/2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.
hüseyin abi çok sağol (= beni büyük dertten kurtardınskydomeli normal bir punto alıcam hiç gerek yok modıfıyelısıne cok para ıstıyorlar
Ya Normal Modifiyesiz Bir Gp Alsam Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / EN SPOR EN EKONOMİK EN RAHAT EN TEMİZ ... sahibinden.com'da Şu Tarz Yapmak Nekadar Patlar Bana ?? diyelim 20 bin tl ye aldm puntoyu nekadar daha ek masraf cıkarır böyle bir araba ???
bu bizim ali abinin (schumi nickli üye) arabası sana yardımcı olabilir hatta aracın üstündeki yan maşpiyeller ve ön tampon ekini bana sattı 10 numara şahsiyettir kendisi
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
evet ya bende sahibinden.comda konuşmuştum buraya üye olmadan önce ön panjur için gerçekten iyi biri msjlarımın hepsine cvp verdi
boşver direk yapılmışını alabilirsen en iyisi..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hazır satayım benimkini![]()
24.500 ama 24e anlaşırız çokmu![]()
2006 model km çok değil be bu arada satmıyorum zaten öylesine yazmıştım babamın araba 2007 model 150.000 de ölmüş o zaman o![]()
+90hp bu araç =) ve dynamic..75 beygir çekilirmi ya![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
satmıyorum uleenn![]()
merhaba hasan nerde oturuyorsun..??
valla ben modifiyenin insanın kendisinin yapması taraftırıyım
boş bi araba alıp herşeyiyle tek tek ilgilenip modifiye etmek bana herzaman daha heycanlı gelir
herkesin zevki başka çünkü
20.000 tl ye alıp üstüne bi 3-5 bin harcayıp tamamen size özel bi hale getirebilir
tabii yapcaklarınıza bağlı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri