Alıntı Phaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaskomda ekstradan bir artış söz konusu olmadı. Balkon altı muhabbetine gelince saksı düşecek olduktan sonra ha cam olmuş ha sac olmuş zarar gördükten sonra herikiside olacak. uzun yolda muhteşem bir zevk gökyüzü manzarası eşliğinde yolculuk yapmanın tarifi yapılamaz. geçen yaz temmuzda antalya yolcuğulumda bir tek cam tavan açtım klime cam hiçbirine gerek duymadım. bence kezinlikle almanı tavsiye ederim sonradan pişman olma. haa bu arda sese ve suya gelince 2 sene olacak daha hiç bir şey yok.
düşen saksı cam tavanda kafana gelir ama sac tavanda sadece tavana hasar verir.Ama hasarlı bir sac tavanı düzelttiğinizde hiç kimseye anlatamazsınız bu aracın ciddi bir hasar almadğğını veya takla atmadığını. ama cam tavanda üniteyi komple yenilersiiz kimöse anlamaz servis kaydı hariç. Ama cam tavanda veya geniz sunrooflu bir araçla Allah göstermesin taklalı bir kazayı düşünemiyorum bile.. Henüz araçlarınız yeni olduğu için sızdırma ve sess problemi yaşamayabilirsiniz blki de çok ihtimam gösterdiğiniz için de sorun yaşamıyor olabilirsiniz. ama biraz araştırın özellikle skydome tarzı tavanları mesela Mercedes a serisi ve megane 2. emin olun çoğu kullanıcı bu kanuda ciddi sıkıntılar yaşadılar inanmazsanız bu araçların forum sitelerini takip edebilirsiniz.araçların kasko bedelleri donanımlarına göre değişiyor. dolayısıyla skydome kasko bedelini ve ödeyeceğiniz rakamı yükseltiyor hangi kaskoya sorarsanız sorun.