Buda şimdilik aracıma son jestim...hem görsel hemde işlevsel olarak iyi bir çalışma olduguna inanıyorum.teşekkürler.
Buda şimdilik aracıma son jestim...hem görsel hemde işlevsel olarak iyi bir çalışma olduguna inanıyorum.teşekkürler.
Konu E_N_D_E_R_ tarafından (10/08/2011 Saat 07:51 ) değiştirilmiştir.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Güzel.. Güle güle kullan..
BY Turbo SPORT 150 HP
sağol teşekkür ederim Oğuzhan kardeş
güle güle kullan...
teşekkürler.
ender güle güle kullan ama sanırım bu başka bir aracın rüzgarlığı
aksesuarcılarda linea cam rüzgarlığı satılıyor ve birebir uyuor
camın kenarlarını aşağıya kadar kapatıyor yarım kalmıyor istersen birde onlara bak
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
açıkcası gerekli bir parçamı bilmiyorum amacı ne
birde bu yapıştırma galiba eyer öyleyse pekte şık olmamı
Hondanın rüzgarlıgına benzer bi rüzgarlık olsa ön ve arka bir bütün gibi ve ortada oval bi kavis verilmiş harika olurdu !!
bizim gplere uyanda takılanda çok sıradan..
Konu acRep tarafından (28/12/2010 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşım Mugen cam rüzgarlığı arabamaraba sitesinde satışta sipariş veriliyor.bilginize
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Ben uzun yol yapıyorum senede bikaç defa ara sırada içeriyi havalandırma yaptığım için kullanışlı oluyor.direkt rüzgara maruz kalmıyorum. Vede memnunum. Bu arada punto için olan bu rüzgarlık orjinali ile arasında 4 kat fark var hiç de gerek yok bence fazla ödemeye...teşekkürler herkese.
güzel olmuş gerçekten...
ben bunu yapan kişiye söyledim sen çıkar en az 100 taneyi haftasında bitiririz diye
o kadar punto varmı dedi bana
dedim sen hangiş akla hizmet yeni fiestanın mugenini çıkarttın araba piyasaya yeni çıktı
grande punto neredeyse 5 yıldır sokaklarda hiç mi görmüyosun potansiyeli diye baya
konuştuk tamam onada yapıcam dedi çıkartır çıkatmaz haber veririm mutlaka merak etmeyin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri