Ben de onu begenmiştim ilk olarak ama yeşildeki daha hoşuma gitti...
Evet haklısın...Ben de söktürüp boyatıcam zaten de sana şunu sormak isterim. Sen tamponu söktürdügünde görmüşsündür. Ortadaki o siyah bölümde ayrıca çıkıyordur dimi? Sen kornayı nere taktırdın? O siyah bölümde ayrıca civata mı var yoksa geçme mi o bölüm bakabildin mi?
Ben de yeşildeki gibi ızgaraları griye kalanını gövde rengine boyatmak istiyorum. Ve tabi boyatırken de astar boya attırmak lazım, genelde fısfıs boya yapıyolar...İyi debir boyacı kaportacı bulmak lazım ankara da...Ankara sanayi cok büyük ama bu zamana kadarki izlenimlerimden edindigim tecrübeye göre kuru kalabalık, dogur dürüst bir zöel servis yok, hep karadüzen...
herneyse arkadaşlar yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum
[QUOTE=nerhal61;324766]Ben de onu begenmiştim ilk olarak ama yeşildeki daha hoşuma gitti...
Evet haklısın...Ben de söktürüp boyatıcam zaten de sana şunu sormak isterim. Sen tamponu söktürdügünde görmüşsündür. Ortadaki o siyah bölümde ayrıca çıkıyordur dimi? Sen kornayı nere taktırdın? O siyah bölümde ayrıca civata mı var yoksa geçme mi o bölüm bakabildin mi?
aslında ben o kısmına hiç dikkat etmedim ne söylesem yanlış olur ben kornayı radyatörün ön kısmında serit halınde olan şesenin alt kısmına 4 adet 4-5 cm lama kestirip delik deldirdim ve kaynattırdım bundan önekcı borama da aynısını yaptırdım ve cok gusel bır ses aldım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri