stoplara düşündüm hatta kendi kafamda bir proje bile çıkardım.elips şeklindeki yuvarlak iç ve dış kısım olarak iki yuvarlak olacak,sinyalde yuvarlak olacak üst köşelerde ise 4-5 adet ledler olacak.bunlar birbirinie kombine şeklinde çalışacak.
ama bir arkadaşın açtıgı bir konudan okumuştum,stopları led yapmış ve arıza lambasının yanmaması için mevcut stop ampüllerini bagaj içerisine taşımış.bunu kafama yatıramadım,başka türdede arıza lambası yanmadan yapmanın yollarını arıyorum.henüz kafama tam yatan bir yol bulmadım ama buldugumda yaparım ve konu açarımkafamdaki projeyi basitce şekillerdirdim ama net ölçü ve son tasarı değildir.uzman olmadıgım bir alanda çizim yapmaya çalıştım basit görünebilir kusura bakmayın
Saolsunlar ankarada gurur abi, nabi ve burak bravolara yapilan ilavelerde başi çekiyorlar. Dişarda herhangi bir yere değil kendi imkanlari ile yapiyorlar . Başarili olduklari uygulamalari bizim arabalara yapmamiz konusunda da yardimci oluyorlar. üçünde de daha ne fikirler var. Yakinda yaparlar ve tüm arkadaşlarla paylaşirlar.
Intelligence Officer
Sevgili Burak bu uygulamayı kendin mi yaptın, yoksa satın mı aldın?[/QUOTE]
burak yerine ben cevap vereyim. aynı ledleri benim arabayada yaptı ,burak saolsun. ledlerin yerleşimini ve bağlantılarını burak kendisi yaptı.
bend daha kolay ve basit bir yolla akşamları aracın içini çok loş bir beyaz ışıkla aydınlatıyorum. işte açıklama
active olan aracımın tavan ampulünü çıkarıp yerine 6 ledli beyaz ampul taktım.
lambanın ayarı ortada normal konumda iken 6 led'de çok hafif yanıyo,kapıları açınca kademeli olarak güçlenerek daha canlı yanıyo. bence bu arızadan kaynaklanıyor ama herhangi bir hata ışığı fln yakmıyor.kapılar açıldığında veya anahtarı kontaktan çıkardığımda yine kademeli olarak yanıyo ve kararıyo. tek farkı normal konumdayken de çok hafif bir ışık vermesibu ampulün aynı boyutlarda olup 8 veya 10 ledli olanını bulabilirsem biraz daha fazla loş bir ışık elde edebilirim...
uygulamayı kendimiz yaptık Bozkurt abininde dediği gibi. Yaka isimlikleri var cinden gelen adı bisey.ondan bende vardı icini boşalttım 3 sıra kırmızı led yerleştirdim,camın üstüne miknatis ve çift taraflı bant ile yerleştirdim.aracımızda mevcut tavan lambasına gelen parklara bağlı led bağlantıları var oradan güç aldık.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri