Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
k.bakma saygisizlik etmek istemem ama at arabasına benzemiş,
o jant nedir öyle?
ne gerek var o kadar büyük janta, hiç mi hiç olmamış bence.
maksimum kullanabilecegin jant 18'dir.
hayır yani görüntü güzel olsun diyorsan bile ben beğenmedim.
çok iddaalı olmuş gerçekten
bir sorun yaratmıorsa gerçekten farklı ve değişk br olmuş
tebrik ediyorum
engin berk kardeşimin dediyini diyorum 18liklede giddilmezki be kardeş 20 dururken, bal varken şire yermisin biz balıyedik kardeş sen 18lik tak payton olsun
sorun çoktu kardeş ama haledebildik şuan için sorunumuz yok teşekür edrim adanaya gelirseniz beklerim![]()
maşallah ebatları yazarmısın merak ettik =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
cesaretının takdır ettıım arkadasım
sanrıım lıtaruture gecmek ıcın yapılmış bır hareket
fazla gıdecegını zannetmıyorum
Çok ama çok başarısız;insanlar yolda gördümü sanırım bu araca gülerler.Tam bi jeep misali olmuş
güzel görünüyor fakat araba yükseldiğinden alttan daha fazla hava geçmesi tehlike yaratmazmı?
gecen gunlerde biri 207 ye 20'' koydum dedı gülmüştüm şimdi GP de gorunce şaşırdım gercektentebrik ederim hemşehrim
)
evet dogru işte bizde jip olsun dedik kardeş sen de 12 inç var sanırım oda güzeldir
vallahi kardeş hava degil arabyı savuramıyoruz kulanırken asvaltla adeta bütünleşiyo yolda ama tabi hızdan düşüyoo orjinal cantına göre ama devirmek mümkün ddegil gibi sürüşte insana bir güven gelior
teşekür ederim kardeşim gelirsen misafirimiz olun tüm puntocuları beklerim süleyman demirel bulvarında menekşedügün salonu karşısı exspress oto kiralama beklerim kardeşim![]()
Bence gerçekten güzel düşünce yalnız jant şeçimi yanlış içini daha şeçmeyten cok kollu güzel bi jant ve arabayı hafif jantın üstüne basarak cok daha tatlı durabilirdi Keyifli Sürüşler ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
20 '' olduğuna eminmisiniz? Çamurlukla falan mı oynattınız naptınız mrk ettim. Çok aman aman bir güzelliği yok ama yinede ilginç bir görüntü çıkmış ortaya!
olacak işmi ya xD araba zaten yeterince yüksek dahada yükselmiş xD
araç leylek gibi olmasına ragmen güzel olmuş işlemler ne bilmiyorum fakat davlumbazla filan oynanmış yay atma imkanı lur mu bilmem atsan süper olur tadından yenmez fakat ben 17 inç taktım bilyaları dağıttığım için 15 e düştü sen bunla neleri dağıtırsın merak ediyorum![]()
valla farklı şeyleri her zaman desteklerim yapılmamışı yapmışsınız tebrik ederim, jantlar ayrıca çok farklı güzel bi model ama bodykit le falan desteklemek lazım dışı çok orjinal kalmış nacizane benim düşüncemdir; kazasız belasız güle güle kullanın ...
gp hrv olmuş, denemekten zarar gelmez.
breh brehh!!!! bune yaww...yolda gürültü yapmıyormu onlar hocam yaww...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri