atkadaslar ben power box taktim almanyadan getirtim hem de en iyisini aldim uzaktan komandolu acila bilir kapatabilinir aracin icinden bir de 1 den 10 kadar ayarlaiyor nasdil kulanmak uistersen ona göre surat küc artirma mazot tasaruf sizlere söyle kisadan önce 180 son surat simdi 205 gitim ortalama ykis 120 ile giderken 5.7 power box acinca ayni surat ayni yol 4.2 ve inanilmas bir güc artisi var ben bunu femoli diye arkadasa da gösterdim ve benim araci o da kulandi ve cok memun kaldi onada getirtiyorum almanyadan isreyen yada ilgisi olan arkadaslara yardimci olurum her türlü bilgi icin arayabilirsiniz 05332154746 elimden geldigi kadar yardimci olurum en önemlisi GARANTI si ölmüyor yazilim yükletmede garanti iptal oluyor bu cok önemli birde komple göndermesi ile 350 euro ya mal oldu ben cok memunum aracda tork 178 den 220 cikti
Selam.. Abi sen Ankara'ya ne zaman geldi ya.. Neden bizim hiç haberimiz olmadı.
Keşke Mehmete (Femoli) gösterirken haber verseydinizde bizde baksaydık.
aşkolsun mehmet hiç haber vermiyorsun ya...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri