Evet söyledigin iyi oldu Onur Abi.Bir arkadaşımızında stickerı yoktu elinde fazla olan getirirse iyi olur.
arkadaşlar toplantıya gelecek olanlarda fazla sticker varsa getirirse sevinirim.benimki baya kötü gibi!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Evet söyledigin iyi oldu Onur Abi.Bir arkadaşımızında stickerı yoktu elinde fazla olan getirirse iyi olur.
buluşma yeri tam netleşmedi lakin. ilk toplantıya gelmeyenler zor durumda kalabilirler.(ben mesala)
arkadaslar ozur dılerım.yenı gelecek arkadaslar ıcın yerı tarıf etmeyı unutmusum.mesajı yazdıktan sonra aklıma geldı.mezıtlı tarafından gelırken, devlet hastanesıne varmadan 1 kavsak once karayolları var.karayollarının yan tarafındakı caddede hemen, caddeye gırdıgınızde, GPlerı gorursunuz zaten.yıne yol konusunda sıkıntı yasayan, yerı bulamayan arkadaslar olursa 0 532 685 05 78 nolu telefondan bana ulasabılırler.gerekırse bulundukları yerden gelır alırız...
dıger bır konu, stıker ve kartvızıt konusundakı ısteklerınızı bana ıletebılırsınız.Ibrahım Abı bana adetlı kartvızıt ve stıker gonderdı saolsun.bundan sonra Mersın'den uye olan ve olacak arkadaslara kartvızıt ve stıkerlarımızı daha kısa surede ulastırabılcegız...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
sen bı geldıgın yerı bı daha unutmazsıngıselerden cıkınca, mersın ayrımından gırıyorsun.sonra yol bır daha ıkıye ayrılıyor, Gozne ve Mersın olarak.sen yıne Mersın tarafına sapıyorsun.yolu asagı dogru takıp ettınmı hatırlarsın zaten yıne bı sorun olursa tel var haberlesırız
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Tamam dostum sağol tekrar söylemen iyi oldu hatırladım şimdi. Var mı benden bir isteğiniz gelirken. Güzel bir buluşma olmasını şimdiden temenni ederim.
Konu mustafaf tarafından (20/12/2008 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.
halil otobüsle gelecek galiba![]()
Saatler kaldı. Heyecan dorukta yarın size bir süprizm olacak![]()
Aha 40 kişi gelecek. Valla 35 benim başımın altından çıktı. Baktım halil mahalleyi toplamış geliyor. Helalinden bir 35 yazim dedim.
20 Kişi olacagız aşşa yukarı ben 4 kişi gelecem sanırım.
benmi göremedim buluşma saati yazılmadımı?karayollarının orada
9:30 da karayollarının orda.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ok anlaşılmıştır benim tarafımdan yarın buluşmak dileğiyle.
Ben 9.30 a yetişemeyebilirim. Malum bu sefer yalnız değilim. 9 gibi burdan yola çıkarım 10 dan sonra ordayım büyük ihtimalle. Erken başlamayın lütfen. Uzaktan gelen arkadaşları hesaba katın. Ben direk buluşma noktasına gelmeyi planlıyorum karayollarının oraya. Ya erken gitmeyin biraz sohbet felan edin beni bekleyin konvoy yapalım. Ya da erken giderseniz telefon irtibatıyla başka bir yöntem yaparız.
Şimdiden güzel bir gün geçirmenizi dilerim arkadaslar. umarım herşey çok güzel olur ki öyle olacağına eminim...
Bu sefer olmadı ama bahar'da düzenleyeceğiniz buluşmalarda bende aranızda olmayı çok isterim..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Sağol İbrahimcim. Sabah erkenden uyandık bakalım. Birazdan çıkacağım. Görüşmek üzere![]()
Süp-per bir gün olur inş.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri