bılıyon sen sucunu ıtıraz yok![]()
bılıyon sen sucunu ıtıraz yok![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
1-)mustafaf 3 Kısı
2-)cıhan 2 kısı
3-)anvil 2 kişi
4-)halil 1 kişi
iyi bulusmalar arkadaslar mustafa sınırsız ekmek olayına 10 dakkadır guluyorum![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Mustafa asıl sen bana dua et. Söylemeseydim gidip polise yarış teklif edecektin![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (15/10/2008 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajLarınız birLeştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Geleceğim geleceğim. Bir değişiklik istiyorum zaten. Mersinden bir arkadaş var. Bir de onu ayarlarsam ne kadar güzel olur.
benide yyazın 1 veya 2 kişi...
arkadaşlar bende isterdim tanışmak görüşmek ama gelemiyorum işlerden dolayı katılan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim başka zaman inşaallah...
1-)mustafaf 3 Kısı
2-)cıhan 2 kısı
3-)anvil 2 kişi
4-)halil 1 kişi
5-)plastro 2 kişi
6-)batuhann80 1veya2 kişi
arkadaşlar dediğim gibi saat biraz ters eğerki ayarlayabilirsem evdekileri bende geleceğim ama kesin değil.ancak o hafta sonu belli olur.problem olacağını zannetmiyorum -+1-2 farklılık herzaman olur işletmede anlayışla karşılar gibime geliyor.
teşekkürler.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
hadı arkadaslar ya.topu topu 12 kısımıyız koca mersınden.hadı duyan duymanaya soylesn.bıraz daha kalabalık olalım![]()
slm arkadaşlar isteye ilk mesajım bumersinde abarth sticker'lı doblo gören oldumu hiç
o benim siteye üye olma sebebim
... puntom yok ama dobloda 1.3 multijet fiat kalbi var
gezinize katılmak isterim . aranıza alırsınız heralde
![]()
tabıkı neden olmasınkatılma dusuncenız varsa asagıdakı lınkte ayrıntılar yazıyor.kısı sayısınıda belırterek net bır guncelleme yaparsanız sevırım....
https://forum.grandepuntotr.com/dige...masi-2.html#34
ah ahmet arkadasım bulduguna sevindim...
bugün bir cok arkadasın özeline msj attım,su bulusma daha güzel ve kalabalık olsun diye,,,
şimdi haftayı iple cekiyorum..
Konu batuhann80 tarafından (18/10/2008 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.
önemli değil batuhan .. ben geliyorum yazın benidekişi sayısı belli değil benimle birlikte biri daha olabilir ama kesin değil ...
1-)mustafaf 3 Kısı
2-)cıhan 2 kısı
3-)anvil 2 kişi
4-)halil 1 kişi
5-)plastro 2 kişi
6-)batuhann80 1veya2 kişi
7-)ahmT 1 kişi
+_________
13 kişi
kaldı 6 gunkımsenın ısı cıkmasın bu saaten sonra
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri