harbi den bi mersinin hareketlendirsek mi ne ?
neredesiniz kimseden ses çıkmıyor 2 aydır. bende dahil. bir buluşma ayarlasak.
harbi den bi mersinin hareketlendirsek mi ne ?
selam hemserim....
puntomu sattım arkadaslar artık bulusmalarda benıde puntosuz kabul edersınız aranıza herhalde)
MrTdMrLL
ayıpsın Murat cımen son buluşmaya serkan SuperB le geldi örneğin
![]()
Harbiden arkadaşlar ik hafta sonrası için bi sabah kahvaltısımı düzenlesek nedersiniz?
tesekkurlerbende varım ozaman
MrTdMrLL
1) Murat
2) Yunus Emre
3) Ali Rıza
varmı arttıran??
benımde artık ewom yok ama bravo ıle aranızdayım))) tabı ısım geregı haftasonu cok zor gorunuyor ama tarıh uyarsa bende warım alıcım sen bana opsıyonlu yaz
![]()
1) Murat
2) Yunus Emre
3) Ali Rıza
4) Engin ( opsiyonlu)
varmı arttıran??
Heyy hemşerilerim hadi yaaa ses verin ??
Bu demek oluyorki ben ses getiremedim . bu İşi bilen yapınca oluyor yaa. biz bilmiyoruz...
Serkan hocam yardım lütfennn![]()
serkan yok soner abi yok ufuk yok nerde bu kaçaklar
Valla Ufuk İzmirde sanırım . Soner abi arada bir sokaklarda görüyorumBu aralar forumda pek taklımıyor. Serkan Ankara semalarında linea ile karla mücadelededir.
![]()
merhabalar abilerim..valla cok özledim..izmirdeki buluşmalara katıldım..gerçektn cok fazla katılım oluyor.izmirliler alınmasın ama yine de söyleyim mersindeki gibi olmuyor..mersindeki az ama sıcak sohbeti özledm..şu afyon konya yolunun düzelmesini bekliyorum.inşallah geldğimzde görüşrz..herkese iyi günler...
nerelerdesin canım abilermgptr mersin bir buluşma düzenlenmeli
ufuk dün şöförler odasının oralardamıydın ? izmirdemisin mersinde mi![]()
Artık Fiorinolu
abi punto mersinde oralarda görmüş olabilrsn amcam kullanıyor arabayı..erkan abi kimsecikler kalmamş forumda.sıkıntı var
![]()
seni bekliyoruz ufuk gelde şu işi organize et biz beceremiyoruz
estfrllh abicim..biz olmadan da olur..ama çok uzun süredir göremedim sizi.valla son care aramak dedim..aramayı dusunuyordum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri