Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim çok keyifli bir pazar geçirdim.Resmen belimin ağrısını bile unuttum.
Printable View
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim çok keyifli bir pazar geçirdim.Resmen belimin ağrısını bile unuttum.
Herhalde unutursun Abi. Amacımız ne :)
Artık 5.Mersin buluşma hazırlıklarına başlasak mı :D
Sabırsızzzzzzzzzz........... Durun yaw acele etmeyin. Mustafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yane geçen gün aklıma geldi bir pankartmı yaptırsak reklamcıda diyorum mersin grubu buluşması felan diye ne kadar tutarki ?
Stickerci sizsiniz. Bu arada halilim nickini kim kullanıyor halit mi halil mi :=)
Sizlerle vakit geçirmekten son derece memun kaldim .organizasyonda emeyi geçen ve katilimçilara teşeküt ederim 33ea054 y.. Mitat çetin
özelden yolladım emin. kaliteli olanı bastır.
Havalar bayagı ısındı artık 5.buluşma konusunu görmek istiyorum. Yetkililere duyurulur :D
Arkadaşlar ben Adanadayım ancak Mersindeki hiçbir buluşmaya katılmadım. Bundan sonraki buluşmanın akyarda falan hem denize girme hem de piknik yapma şeklinde olması sizce de iyi bir fikir değil mi ?
O zaman bir garanti et bakalım sonraki buluşmaya katılacağını. Bir tanıyalım seni. Hiç karşılaşmadık mı Adana'da :)