çok iyi yapmışsınız tebrik ederim
Printable View
çok iyi yapmışsınız tebrik ederim
Kemal abi hadi abi nerde videolarımız :)
Cihan sabah uğraştım akşamdan beri uğraşıyorum ne zor işmiş ya kamera hd kayıt yapmış 1.9 gb tutmuş gidiş ve dönüş videoları izlesene.com 100 mb'a izin veriyor parça parça yapsam olmuyor converter ile dönüştürüp duruyorum az kaldı sayılır hanım çekerken biraz fazla sallamış kamerayı ama olsun yinede güzel
Ow 1.9 nedir abi. Sen düşür onların kalitesini çözünürlüğünü felan izlenmez vallahi yoksa :)
Harikasınız arkadaşlar. Canı gönülde tebrik ediyorum sizleri...
Sağolasın dostum. Kemal Abi hadi abi aslansın sen yaparsın sen abi :)
E ben alın diyorum size. En pahalısından alın demiyorum tabi ki. Ama alacak arkadaşlara önerilerde bulunabilirim :)
Hem 1 pakette 2 tane 1 kişi alın 2 kişi kullansın. Ya da para birleştirip alabilirsiniz. Ama öyle yapmayın. Buluşmalarda birbirimize verelim herkeste olsun :)
Mesela yolda çevirme bilgileri radar bilgileri yol bilgileri felan anons ediliyor bir tek ben duyuyorum. :)
Ve videolar yavaş yavaş geliyor öncelikle (sticker)
İzlesene.com : Video - 4.mersin buluşma görüntüleri (sticker 1)
İzlesene.com : Video - 4.mersin buluşma görüntüleri (sticker 2)
https://www.izlesene.com/video/araba...-sarnic/887055
videolar süpermiş
koptum yerlere yattım :D:D:D:D
:-) :-) :-) :-) :-)
Sticker videosunu birleştirdim. Tamamını 1 kerede soluksuz izlemek için :)
Giriş Yap | Facebook
Videolara devam arkadaşlar
Video - "4.Mersin buluşma videosu" | sevenload
Video - "4.Mersin buluşma videosu" | sevenload
videolar süper. yengenin ve senin ellerine sağlık kemal abi.
bu arada sticker yapıştırma videosunun önemli konulara alınmasını talep ediyorum :D
ayrıca kemal abi sen yengeyi zıplatmışın bir de kamerayı sarstı diyon :D
oy oy oy çok güzel olmuş arkadaşlar yüreğinize sağlık ....
Cihan neolmuş sana öyle gçbek almış başını gitmiş :D bilader spora devam arabadan in artık :D
Sorma femoli 3-4 aydır spor yapmıyorum okul yüzünden sonucuna katlanıyoruz mecburen. yaz gelsin geri döneceğim.
Harikasınız arkadaşlar. Tebrik ederim... Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler!.. ;)
Buluşma kadar buluşma sonrası resim ve video organizasyonu da çok güzel :)
Tekrar teşekkürler emeği geçenlere...
artık bızım bulusmalarda herkes gorevını bılıyor.Fatıh Abı stıker uzmanı, Kemal Abı goruntu yonetmenı :D , Cıhan spıker ve adrenalın yumagı, Halıl nese kaynagı :D dıger arkadasların da kendılerıne ozel becerılerı var.kımının sohbetı cok guzel, kımının teknık bılgısı.dolayısıyla bu kadar dolu ınsan bır araya geldıgınde, elbettekı kalıtelı, sevıyelı ve samımı bır ortam olusuyor.ınsanın eve gıdesı gelmıyor valla :D:D