Çok büyük bir aksilik olmazsa bu sefer oğlumu'da getirecem.
1-) mustafaf (3 kısı)
2-) Cıhan (bulabılırse 2 kısı)
3-) anvil (bu sefer 2.5 kişi)
4-) djtalip (sanırım 1 kişi)
5-) plastro ( 3 kişi )
6-) Halılım (2 kısı)
7-) Batuhan80 (2 kısı)
8-) SERDAR_AJZ (2 kısı)
9-) atlantik2000 (3 kısı)
10-) Shellci (3 kısı)
11-) imdesign (ALLahtan bir mani oLmazsa İNŞALLAH) (2 kişi)
merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın uzun süredir giremiyorum sayfaya tedavi görüyordum böbregimle ilgili olarak.. Taş varmış böbregimde onun tetkikleri kırma işlemi hastane de yat derken 15 gündür hastaneyi su yolu ettim pazar günü beni unutmayın mutlaka yanınızdayım muhtemelen 2 kişi gelicem ama 3 de olabilir demiştim 2 kişi kesin onu söyleyeyim
herkeze keyifli sürüşler dilerim görüşürüz
ayrıca arkadaşlar saat 3 de kardeşimi alıp gelicem muhtemelen sizi yolda yakalarım ona göre haberleşelim bana mustafa kardeşimin numarasını verirseniz yolda ararım sizi![]()
Konu atlantik2000 tarafından (24/04/2009 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
geçmiş olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Emin, geçmiş olsun, keyifli buluşmalar...
geçmiş olsun emin. 15-20 dk bekliyoruz zaten karayollarının orada.
Geçmiş olsun Emin abi,
Buluşmaya çok az kaldı iki gündür sarnıça yagmur yagıyor.
Son hava tahminleri için yüksek yerde tanıdıgı olan Fatih abimizin raporunu bekliyoruz..
Hava raporu için Fatih abimize teşekkür ediyor şimdi
Spor haberlerine geçiyoruz,
Evet Kemal abi söz sende ;
Biz buluşurken oynanacak olan Eskişehir - Beşiktaş maçı ne olacak ?
Liderlik için çok önemli bir hafta gibi gözüküyor..
Sivas - Trabzon maçının sonuçunu Beşiktaş kendi lehine çevirebilecekmi , yoksa aradan Galatasaraymı çıkar?
Evet Kemal Bey'e bağlanmada teknik bir aksaklık oldu. Arkadaşlarımız birazdan bağlayacaklar, kısa bir ara veriyoruz![]()
İlahi halil bir alemsinÇok zor bir maç olacağı kesin ama şampiyon olmayı düşünüyorlarsa bu maçları kayıpsız geçmeleri şart, sivas trabzon'a gelince tahminim 0 - 0 berabere bitebilir sivas kolay kolay gol yemiyor son zamanlarda gol'de atamıyor yinede belli olmaz top yuvarlak galatasaray'a gelince fikstür avantajıyla beraber heran herşey olabilir hayırlısı olsun hakeden şampiyon olsun diyorum.
Teknik aksaklıktan dolayı özür dilerim onlıne olamadım anamur yollarındaydım şu an anamurdayım ara biraz uzun oldu ama sağlık olsun yarın kısmet olursa görüşmek üzere
gecmıs olsun Emın.telefon numaramı vereyım yınede 0 532 685 05 78.her ıhtımale karsı 15-20dk. kadar beklıyoruz orda...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Alemsiniz valla hadi hayırlı buluşmalar![]()
Hava raporlarına fazla güvenmeyinYağışlar yerel, yani yoruma açık
Belki sizin güzergahlar ve mekan güneşlidir
Keyifli buluşmalar...
Bugün hava bozuk nisan yagmuru diye kendimi kandırmak istiyorum![]()
Yarın umarım çok güzel bir hava olur..
dışarda acaip bir fırtına acaip bir yağmur var
Emin çok geçmiş olsun, bu arada mersin buluşması öncesi ufak anamur buluşması gerçekleştirdik özcan beyle
Konu plastro tarafından (26/04/2009 Saat 04:07 ) değiştirilmiştir.
Buluşmaya saatler kaldı ve hava şimdilik mükemmel gözüküyor..
Hava açık ama soğuk buda benim hava tahmin cihazımdan görüntü bugünü güneşli gösteriyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri