Birmotta 650tllik bayram tatili öncesi (ramazan) kampanya vardı, aracımda sıkıntı çektiğim için araştırırken öğrendim, fiyatı duyunca hemen tercih ettim (ucuza bulmuşum, e akıllıyım da daha ne olsun) Lakin yukarıda yazdığım "dualogic baskı balata değişimi düz vites gibi değil" cümlesinin deneyimini kazanmak zorunda kaldım! Tuzla İçmelerdeki ustam git yetkili serviste yaptır dediği için birmota gittim fakat benim ustamdan farklı hiçbirşey yapmadıklarını acı bir şekilde öğrendim. Baskı-balata-bilya sök-tak şeklinde olmuyormuş. Debriyaj mili (çatalı) ölçümü ve gerekirse değişimi ve yazılım ile kalibrasyon da gerekiyormuş. Yolda vites boşa atmaya başlayınca anladım ki Tuzla'dan Şişli'ye paşa paşa gidilecek, ikram çey eşliğinde ne kadar akıllı olduğum ve uzuca yaptırdığım anlatılacak, sonra da araç bırakılıp metrobüsle dönülecek Neyseki fiyat olarak kolaylık sağladılar ve aracı eskisinden iyi hale getirdiler. Geri vites garçlaması baskı balata değişiminden sonra da devam ediyordu, onu bile ortadan kaldırdılar.