b55can Nickli Üyeden Alıntı
Hala çok ilginç geliyor bu durum, ilk fırsatda gideceğim, yanlız çıkmacıların sağlam bir ürünü kırdığını ilk defa duyuyorum.
O farı kırdıkdan sonra kimseye ne gündüz farını halkalarını nede ledli sinyal bölümünü satabilir.
Hatta şöyle deyiyeyim arkadaşımın Vectra C aracı için bir adet far lazım olmuşdu, neyse bulduk aldık ama 1-2 çıkmacı farı satmadı komple set dedi bozamam dedi, ne demek istediğini sorduğumuzda;
Bu araç arkadan darbeli önüde hasar yok önden darbeli bir araç geldiğinde komple veriyoruz dedi, yani tampon ızgaralar vs set şeklinde, bırak farı kırıp içindeki merceği satmayı adamlar tek far bile vermeyebiliyor bazen.
Nedense bize bir türlü böyle bir satıcı denk gelemedi, geçen ay başka bir arkadaşın Golf 1 aracına çamurluk bakaliti alıcakdık neyse bulduk araç heralde 10 yıldır duruyor, adam dedi üstünden kendin sökersen 200 liraya veririm, ben şu an onla uğraşamam dedi, sizin satıcı gerçekden çok acayip bir insanmış.
Dükkanın adı kredi kartı extrenizde yazıyordur zahmet olmaz ise bakıp yazamısınız, kartla aldım demişdinizde ondan söyledim. Belki bu şekilde dükkanı bulmak daha kolay olur
Bir daha sıfır F10 farına denk gelirseniz,bu sefer kırdırmadan alırsanız ben 750 Tl den talibim.
Yer imleri