Alıntı acs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar benim teklemenin en büyük nedeni yağ değişiminde buji kontrolü yapan beceriksiz ustam yüzünden,bujiyi yerine takarken tırnağı yamultmuş.Bayram arifesinde motor ışığın yandı elektrikçiye gittim.PC ye bağladı motor teklemesi ve birinci piston ateşleme arızası çıktı.Sonra aklıma geldi usta bujiyi takarken düşürmüştü,elektrikçiye söyledim,oda çok yoğundu,ben söktüm.Sökünce buji tırnağının içe doğru yamuk olduğunu gördük.Yeni buji vardı değiştirdik.Motor ışığı kendi söndü.Ama yinede 1000 ile 1500 arası motorda anormal bir sarsıntı var.Rolantide normal çalışıyor.Arada yine düşük devirde bazen tekleme oluyor.Çekişte,süratte,yakıtta herhangi bir problem yok şimdilik.Geçen de motor lambası yine yandı elm 327 almıştım,android telefon ile verileri izliyorum.Yoldayım motor çok ışığın yandı direksiyon ışığın arada yandı söndü hız göstergesi bir aşağı bir yukarı oynadı durdu arada aracı yavaşlattı,hız ibresi 20km altına düşünce city fonksiyonu devreye girdi çıktı direksiyon bir sertleşti bir yumuşadı.Yolda gidilecek gibi değildi.Bursa yolundaydım trafik yoğundu,kenara çektim,aracı telefonda ki torque programı ile motor arızasını yarattım.Arıza kodu çıktı,temizledim normale döndü araç motor arızasını lambası söndü .Ama arıza kodunu yazmayı unuttum.Ne arızası olduğuna bakacaktım.Arkadaşlar elm 327 den alın derim,en azından arızaları görüp silebilirsiniz.LPG de devamlı bir motor arızası oluşacak onu anladım.Tabi bu arızaların çoğu araç lpg li olduğu için olacak.Aracın ECU su tamamen benzine göre işlem yapıyor.LPG kaynaklı motor arızaları ancak sensörler ve ECU nun lpgye göre çalıştırılması ile düzelir.En azından ben böyle bir kanıya vardım.
akünüz bitmek üzere sanırım.akünüze baktırın