dostum zaten bızım gp lere sıralı sıstem dısında başka sıstem takılmıyor dıye bılıyorum öbür türlü senın dedığın gıbı olursa arabayı çöpe atmak olur zaten bılgın için sağol şahsen sana benım sısıtemden kısaca bahsedeyım araç benzsınle çalısıyor ve her zaman deponda çeyrek depo olma zorunluluğu var yanı benzın lambası yanmamalı enjeksıyon sısıtemı arıza yapmaması için benzınle çalışan motorumun ısısı 30 derece ye gelmedığı sürece kendımı yrtsam Gp yı patlatsam araba lpg ye geçmez, geçıremem sıstem bu çünkü. motora zara verme olayı % 0 artı % 05 ve %10 arası performans sağladığı gıbı aracın lpg lı olduğunu ancak pompaya yanaşşınca hatırlıyorsun ben geçen yıl temmuz sonundan berı kullanıyorum :ok: :ok: bugune kadar bır sıkıntım yok geçen hafta sonu bursaya gıdıp geldım toplam 473 km yolyaptım ve yaktığım yakıt inanması zor bende çok şaşaırdım ama malesef 33ytl depo fulleyıpgıttım geldım yaptığım km yukarda tekrar fulledım 33 ytl aldı depom ha bu arada bende 40lt simit depo var stepneın yerınde saygılar merakedılen bır şey olursa kulanıcısı olarak ben burdayım :telekom: :telekom:
Yer imleri