Aracım 2012 1.4 fire rölantideyken motor çok sarsıntılı çalışıyordu lpgde. yakıt sarfiyatımda arttı biraz ama performans olarak hissedilir bi düşüş yaşamadım. gıcık oldum landirenzoya. 45000 km de enjektör arızalanır mı? geçen olguna götürdüm şaşmaza direk enjektör arızalı dedi. 4 tane enjektöre 800 tl para istedi ya da komple yenileyelim 1200 tl dedi az daha dursam arabayı yenileteceklerdi. benim aracımın altında enjektörler ve ters duruyor sanırım yenileri üste takıyolarmış ama benim ki ters olduğundan enjektör ağzında kurum birikmişti resmen. ostimde enjektör temizleyen bi yer buldum temizlediler güya ama hiç bi faydasını görmedim belki daha da kötü oldu. 100 tl boşa gitti. ostimdeki usta uyumlu model takalım dedi. şimdi rail ve alben midir nedir landirenzo uyumlu enjektör varmış. 350 tl istiyorlar değişimine. bu markaları kullanan var mı. omega plus eculara uyumluymuş ama benimkinde ecu fiat yazıyor nerden anlaşılır omegas mı omega plus mı? bilemedim. bizim şimdi landirenzonun enjektörünü kesinlikle takmayacam taksam da takımını 600 tl ye satıyorlar alır kendim takarım 20 tl de servise ayar yaptırırım. ama niyetim bu uyumlu enjektörleri taktırmak ya da üst takımı atiker felan yenilemek veya komple söküp atmak tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.