17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: 2011 Evo dualogic çok yakıyor ve LPG ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Anil Karahan
    alex10anil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20/03/2017
    Mesajlar
    41
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

    Standart Cevap: 2011 Evo dualogic çok yakıyor ve LPG ?

    Cevap için teşekkürler haftada h içi 40-50 km h sonları ..50-60 km haftada 100-120 arası toplamda yapıyorum yılda herhalde 7.8 bin km geçmem . Ama yakıt bu kadar çok yakar mi kaç TL benzin koyarsam hemen hemen. 2 katı km gidiyorum bu normal mı? Forumda çokcok az yakan yazanları gördüm sorun bende mı anlayamadım.

  2. #2
    Hür General
    feyzullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06/09/2014
    Mesajlar
    2.791
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 661

    Standart Cevap: 2011 Evo dualogic çok yakıyor ve LPG ?

    Alıntı alex10anil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap için teşekkürler haftada h içi 40-50 km h sonları ..50-60 km haftada 100-120 arası toplamda yapıyorum yılda herhalde 7.8 bin km geçmem . Ama yakıt bu kadar çok yakar mi kaç TL benzin koyarsam hemen hemen. 2 katı km gidiyorum bu normal mı? Forumda çokcok az yakan yazanları gördüm sorun bende mı anlayamadım.
    Yakıtta güzergahtaki trafik yoğunluğu/iniş-yokuş, arabanın bakım durumu, yolcu sayısı/yük, ve sizin kullanım tarzınız en başta gelen belirleyici etkenlerdir. Çok kısa mesafede motor ısınmadan gideceğiniz yere ulaşıyorsanız haliyle fazla yakar aracınız ve bu normal bir durumdur. Havaların soğuk olması da yakıtı artırır. Kısa mesafe kullanıyorsanız ortalama 8.3 litre tüketiminiz olmuş. Bu çok yüksek bir tüketim değil. Şehir içinde en az yaksanız bu rakam 6.5-7 aralığında olur. Daha da altındaki bir tüketim miktarı bence hayalden öte birşey değil. Lpg uyumu konusunda da işin ehli olan bir usta montaj yaptığı takdirde gönlünüzü ferah tutun.

Benzer Konular

  1. Gp 2011 dualogic marş problemi
    HarbiAslan tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 03/06/2020, 23:29
  2. 2011 dizel 75 hp Puntom 29 kuruş yakıyor
    Puntology tarafından Yakıt forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 28/08/2016, 21:35
  3. Satılık 2011 Evo Dynamic Dualogic
    Mreee tarafından Satılık Araba forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 30/07/2016, 11:50
  4. 2011 Model 1.3 Multijet 95 hp Dualogic Skydome + Evo Kıt
    akca37 tarafından Satılık Araba forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 70
    Son Mesaj: 18/05/2013, 03:08
  5. 2011 dualogic active fire evo
    oguzhan06 tarafından Satılık Araba forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 30/06/2012, 11:54

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com