Starjetle de mutlu mesut geçinip giden LPGciler var. Forumu bence çok iyi araştırmak lazım. Ben baştan sona tüm LPG konularını okumuştum bizim forumun. Ayrıca diğer forumlarda da mesela linea 77 hp fire, Albea 77 hp fire vs. LPG'de ne gibi sorunlarla karşılaşıldığını nasıl çözüm yöntemleri geliştirildiğini falan incelemiştim. Tüm sorunların temelinde ihmalkar bir montajcı ve yolda kalana kadar sorunlarını önemsemeyen sorumsuz kullanıcılar var. Herşeyden önce iyi bir LPG ustanızın olması gerekiyor yakınınızda. Ben işlerimin yoğunluğundan dolayı Lüleburgaza gidememiştim 10.000 bakımı için. Dedim nasıl olsa filtre değişecek ufak ta bir ayar yapılacak fazla vakit kaybetmeden bulunduğum yerde hallettim. Ama araba bir anda değişti. Biraz böyle dolaşmak durumunda kaldım. Geçen gün İstanbul dönüşü Lüleburgaz'a uğradığımda ustam ayarın sonuna kadar açılmış olduğunu aracımın gazı yakamadığını bundan dolayı alt devirlerde sorun çıkardığını söyledi. Aynı zamanda iki filtreden yalnızca birini değiştirmiş vijdansız zalımlarNys usta sağolsun gerekli müdahaleleri yaptı şimdi yağ gibi akmaya devam ediyoruz
Tanıdık iyi bir usta olmadıktan sonra LPG ile başına iş alabilme ihtimalin çok yüksek referanslı bir yer bulduğun zaman hiç affetme taktır tüpü
![]()
Atikerin fiyatı iyi Gold'un enjektörleri ve diğer malzemelerinin kalitesi atiker standartlarının üzerinde. Yedek parça fiyatları da astronomik düzeyde değil. Acele etme hem LPG konularını gözden geçir hem de referanslı bir usta arayışı içerisinde ol. Gold'un 1500 tl civarında bir maliyeti olur ve fazlasıyla da iş görür. 4 çeker Subaru Impreza'ya benim usta gold taktı hiçbir sorun yok starjet için de yeterli olur bence.
Benim anlamadığım bir konu var motorun neyine uyumsuz olabiliyor bazı kitler ? Bütün kitler uyabilir mi acaba starjet e anlamakta zorluk çekiyorum ustaların beceriksizliği mi yoksa motorun yapısına göre mi lpg ya da kitlerin arasındaki farklılığın nedeni nedir ?
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri