Lpg ile ilgili yorum yapabilmek için henüz daha erken olduğunu bilmemle birlikte 25.000 km./1 yıllık deneyimim dolayısıyla söylebileceğim birkaç şey olduğunu düşünüyorum. Evvela gerçekten işin ehli olan bir lpg ustanız yoksa lpgli araçtan uzak durun benzinde devam edin veya dizele geçin. Ama işinin ehli olan bir ustanız varsa gönül rahatlığıyla bizim fire motora lpg takabilirsiniz. Geçen yıl haziran ayında atiker gold sistemin montajını aracıma yaptırdım. Yakıt tüketimi ile ilgili yakaladığım değerleri ilgili başlıklar altında çoğu kez paylaştım. Bugüne kadar lpgden dolayı en ufak bir sorun yaşamadım. Yalnızca işinin ehli olmayan yalnızca dükkanına tabela asmış bir ustamsıya filtre değiştirtip ayar yaptırdım arabam tekledi. Sonra kendi ustama götürdüm bir ayar çekti üzerinden 14000 km. geçti geçen gün yine filtre değişip kontrol ettik ayarlarda milim oynama yok. Yakıt tüketiminden ve aracımın performansından son derece memnunum. Önceleri hep totalden yakıt almaya çalışırdım. Şimdi ise son 8000 km.dir en ucuz nerden bulduysam oradan aldım hiçbir sorun problem olmadı. 1.89'dan lpgyi alınca gerçekten bir motosikletle geziyormuş gibi yakıt tüketiyor. Lpg'den şuan için her anlamda memnunum. Bugüne kadar 3000'tl karım olduğunu tahmin ediyorum. Bunun 2000 tlsi montaj, muayene ve bakım gideri olarak çıkarsak 1000 tl kardayım. Aracımı lpg ile 100000 km. belki de daha fazla kullanmayı planlıyorum. O zaman şüphesiz burada paylaşacağım çok daha fazla deneyimim olacak. Dizele gelince elbette kullanımı ve torkun verdiği güç daha etkileyici. Ama benim gibi günde 7 km. sabah 7 km. akşam işe git gel yapan birisi için dizel israftan başka birşey değil. Kışın bu km.de multijet ısınıp kendine bile gelemez. Hep soğuk kullanımdan dolayı tüketim artar ve motor ömrü azalır. Çektiğim soğuk da yanıma kar kalır. Yılda birkaç defa uzun yol yapıyorum o zaman da lpg nerde ucuz denk gelirsem ordan devam.