Aynen 150 tl ye 660 km gayet güzel.
Printable View
Aynen 150 tl ye 660 km gayet güzel.
Vallahi bende şaşırdım ama uzun yolda bir ara anlık tüketim 5.5 - 5.1 olunca kardeşim telefona resmini çekti dizel mi kullanıyorum ben dedim:) gerçekten uzun yolda iyi sonuç veriyormuş multiair ama en verimli devri 2800 devirde onu da keşfettik tüketim 150 tl. oldu gerçekten de zaten o kadar benzin attık ortama 90-100 ve en fazla 140 km. hıza çıktık aşırı basmadım malum yolar bayramda hem sakat hemde denetimler fulldü . Ancak şehir içinde yakıyor ne yaptıysam 7.1 in altına inmiyor km.de 35 - 36 kuruş felan yakıyor şehir içi yani lpg 2200 tl. masrafa geliyor bilmiyorum taksam mı yoksa dizel bravolansam mı?
Selamlar arkadaşlar multiair motor lpg de cidden iyi gibi duruyor ayrıca 6.vitesinde bunda faydası cok olmalı ben sunu sormak istiyorum hem fiyat olarak hemde kalite olarak en iyi lpg kiti hangisi olur bu araçlara ve ayrıca lpg dolum bölümü benzin deposunun oraya yapılabiliyormu bu araçlarda son olarakta benzin göstergesi lpg de sorun cıkarıyormu
Arkadaşlar selamlar,
Bende de 1.4 multiair punto evo mevcut. BRC marka LPG var. Henüz sorunun tam kaynağını çözemesem de motor arıza lambası farklı zamanlarda yanıp sönüyor. Yandığı zaman performansı ciddi anlamda düşürüyor. Henüz servise gitmeye fırsatım olmadığından kendi çabalarımla ECU yü cihaza bağladığımıda hava akış sensörü gibi bir arıza ibaresi görünüyor. Aracı aldığım arkadaşım yaklaşık 1.5 ay önce gaz kelebeğini değiştirdiğini söylemişti. Var mıdır böyle bir problem ile karşılaşan fikir sahibi olan?
Not: Aracı benzine alsam dahi lamba sönmüyor. Muhtemelen değerleri anlık okumamasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.
elbete servis bu sorunu cozecektir,bence oksijen sensorunden kaynaklaniyor,benzinle 200km falan kullaninca soner,lpg de bir sure sonra tekrar ariza isigini yakar;ben boyle bisi yasamistim ama ariza lambasi yaniyorken performans kaybi yasamiyordum hissedilir seviyede.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim. Islerimim yogunlugundan bir turlu servise gidecek vakit bulamadim. Umarim haftaya randevu almayi dusunuyorum. Umarim ciddi bir problem cikmaz.
Su multiair sorunsuz lpg yapsalar iyi olacak tedirgin oldum iyice
Sent my iPhone 6GS
mehmet abi lpg taktıralı 3-4 gün oldu brc hiçbir sıkıntı yok bu arada 150 tl. de yakıt hediyesi var bp den ben mavidenizler ostim de taktırdım iç anadolu bölge bayi ve servisi işçilikde önemli şu an sıkıntı yok performans kaybı yok üst sınırlarda var oda ayar eksikliği dedi biladerim makina mühendisiydi kendisi mak muh odasında bir ara oany verdiğinden iyi anlar bu işten o söylesi yarım ssatlik ayarda oda düzelir dedi multiar uyumsuz diye bir şey yok
Gecenlerde mavi denizlere yolum dustu bi arkadas lpg taktirmis sorunumu anlattim cihazlarina baglayip incelediler muhtemelen manifolttan hava kacagi olmali dediler. Aksam birakip ertesi gun aldim aracimi. Motor ariza lambam sonmus performans normale donmustu. Ilgilerinden dolayi tesekkur ediyorum. Multiair uzun yolda cidden cok performansli ve ekonomik. Umarim ayni sikintilari tekrar yasamam.