En basitinden kızılayda hala iyi ses veren 500.000km taksiler görürsünüz hepsi tüplü...
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
En basitinden kızılayda hala iyi ses veren 500.000km taksiler görürsünüz hepsi tüplü...
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
bende bugün aracı bırakırken sordum ustaya hangi firmanın yakıtı diye. Opet aygazın filtreleri çabuk yıprattığından bahsetti o da. Fakat opet mogaz iyi dedi daha uzun km yapılıyor dedi. Birde Po iyi dedi sonra shell ama shell ile km daha az yapılıyor dedi.
Tabi bunlar kesin ve net bilgiler değildir.Kişiden kişiye firmadan firmaya değişiklik gösterir. Hatta bir müşterisinin aracına 20 liralık gaz yerine hava basıldığından ve firma ile mahkemelik olduğundan bahsetti.
Kısacası Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi olmayanlara da hidayet versin.
Bakalım yarın aracı alıcam yorumları mı paylaşırım.
Bende en fazla km yi shell den ve bp den yapiyorum
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Yorumların bir çoğunda da denildiği gibi usta önemli geri kalanı hikaye. Markanın çok önemi yok benimde LPG taktırdıktan sonra bir çok sıkıntım oldu; şuan sorunsuz biniyorum. Sadece ECO modunda düşük devirde vites değiştirdiği için silkeleme yapıyor. Normal modda sürünce hiç bir sıkıntı yok. Bu arada LPG kitimi belki de kimse duymamıştır. CANGAS diye bir kit simit tank ile birlikte 1000 liranın altında fiyata taktırdım.
Arkadaşlar LPG mi taktirdm şükür. Yalniz ustama birşey sormayi unuttum. Simdi gazdayken anlik tüketimde gazı mı ggosteriyo?
Dogru gostermeyebilir.
Benimki ilk ayara kadar tam dgru gosteriyordu. Ekranda 8.8-9.0 gosterirken ben 8.7 hesapliyordum.
10bin bakiminda kalibrasyon yaptilar.
Simdi 7.2-7.9 gosteriyor ama yakit tuketimim hala 8.7
Vay be ayardan sonra yakit dustu diye sevinirken, ipk hesaplamamda yine 8.7 yaktigini gordum
Yani enjektor kalibrasyonu ve gaz ayarina bagli olarak map sensorunun okudugu deger degisiyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri