76 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Lpg taktırmalımıyım ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    veysel bilik
    weysel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı bycene Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atiker taktırmayı düşünen arkadaşlar varsa istanbul içinde yardımcı olabilirim çok iyi bir atiker ustam var bundan evvel megane aracıma orda taktırdım suankı punto evo aracımada aynı yerde taktırmıstım 6000 km yol yaptım çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım puntosu olan bir arkadaşıma daha taktırdık ondada suana kadar bir problem yok markaya aldanmayın USTA COK AMA COK önemli derim..brc takarsın usta bi hiçse uğraşırsın ama atiker takarsın ustan iyi ise çok iyi verım alırsın yanı markaalara aldanmayalım ayrıca OBD II elbette daha iyi ve uygundur ..
    Bahsettiğiniz usta istanbulun neresinde?

cemil vatansvr
    bycene - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı weysel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz usta istanbulun neresinde?

küçükçekmece sefaköyde dostum atikerin yetkili servisi ...

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

küçükçekmece sefaköyde dostum atikerin yetkili servisi ...
    Dostum ben geçen yaz,kiti taktırmadan önce ilk oraya uğradım.
    Atiker SafeFast Taktırcam dedim. Adamlar mırın kırın konuştular konuştular, arıza ışığın yanar söndüremeyiz deyip, bana başka bir ürün takmaya ikna etmeye çalıştılar. Bende biraz düşüneyim deyip kaçtım ordan.

Ustalık zaten montajda değil ayarda, onu da yapamayacaksa diye korktum.

**Ümraniyedeki ana bayi, hiç sıkıntı çıkmaz, ışık yakmaz, sefaköyde bayimiz var ordaki ustalarımız halleder diye yolluyor, burdakiler mırın kırın yapıyor.

Tabi adlarını soracak kadar muhabbet etmedik ama geçen yaz Haziranın ortasında gitmiştim. Belki de değişmişlerdir.Ya da OBD II kitte zaten ışık falan yanmıyor da olabilir polemiğer girmeden kolayca takmışlardır

cemil vatansvr
    bycene - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum ben geçen yaz,kiti taktırmadan önce ilk oraya uğradım.
    Atiker SafeFast Taktırcam dedim. Adamlar mırın kırın konuştular konuştular, arıza ışığın yanar söndüremeyiz deyip, bana başka bir ürün takmaya ikna etmeye çalıştılar. Bende biraz düşüneyim deyip kaçtım ordan.

Ustalık zaten montajda değil ayarda, onu da yapamayacaksa diye korktum.

**Ümraniyedeki ana bayi, hiç sıkıntı çıkmaz, ışık yakmaz, sefaköyde bayimiz var ordaki ustalarımız halleder diye yolluyor, burdakiler mırın kırın yapıyor.

Tabi adlarını soracak kadar muhabbet etmedik ama geçen yaz Haziranın ortasında gitmiştim. Belki de değişmişlerdir.Ya da OBD II kitte zaten ışık falan yanmıyor da olabilir polemiğer girmeden kolayca takmışlardır

nereden bahsettiğini bilmiyorum ama sefaköyde 2 adet atiker var ismini söylesen dahada çok yardımcı olucam benım megane aracıma bile ben bu araca ışık yaktırmam dedi ve yanmamıstı suan puntoda mevcut aynı lpg kiti ATİKER OBDII ( mıcrofest ) ışık yanmıycak dedi ve yanmadıda sanırım başka bir yerden bahsediyoruz OBDII olmasının sebebi zaten ışık yanmasını engellemesidir ben ılk taktığımda gaz yemıyordu yokuslarda gittim ufacık bir ayar daha sonra birdaha kapısından geçmedım ÇAY İÇMEYE gitmek dısında

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

nereden bahsettiğini bilmiyorum ama sefaköyde 2 adet atiker var ismini söylesen dahada çok yardımcı olucam benım megane aracıma bile ben bu araca ışık yaktırmam dedi ve yanmamıstı suan puntoda mevcut aynı lpg kiti ATİKER OBDII ( mıcrofest ) ışık yanmıycak dedi ve yanmadıda sanırım başka bir yerden bahsediyoruz OBDII olmasının sebebi zaten ışık yanmasını engellemesidir ben ılk taktığımda gaz yemıyordu yokuslarda gittim ufacık bir ayar daha sonra birdaha kapısından geçmedım ÇAY İÇMEYE gitmek dısında
    Candan 'nın sefaköy şubesi bu anlattığım yer. OBD II olmayan kite ışık yakar söndüremeyiz dediler,ben de florya sanayide başka yere gittim.

Floryadaki adamlar ayarı doğru yapınca ışık falan yakmaz dediler, harbi de güzel ayar yaptılar ki ışık sorunu vs olmadı