Dostum ben geçen yaz,kiti taktırmadan önce ilk oraya uğradım.
Atiker SafeFast Taktırcam dedim. Adamlar mırın kırın konuştular konuştular, arıza ışığın yanar söndüremeyiz deyip, bana başka bir ürün takmaya ikna etmeye çalıştılar. Bende biraz düşüneyim deyip kaçtım ordan.
Ustalık zaten montajda değil ayarda, onu da yapamayacaksa diye korktum.
**Ümraniyedeki ana bayi, hiç sıkıntı çıkmaz, ışık yakmaz, sefaköyde bayimiz var ordaki ustalarımız halleder diye yolluyor, burdakiler mırın kırın yapıyor.
Tabi adlarını soracak kadar muhabbet etmedik ama geçen yaz Haziranın ortasında gitmiştim. Belki de değişmişlerdir.Ya da OBD II kitte zaten ışık falan yanmıyor da olabilir polemiğer girmeden kolayca takmışlardır![]()
nereden bahsettiğini bilmiyorum ama sefaköyde 2 adet atiker var ismini söylesen dahada çok yardımcı olucam benım megane aracıma bile ben bu araca ışık yaktırmam dedi ve yanmamıstı suan puntoda mevcut aynı lpg kiti ATİKER OBDII ( mıcrofest ) ışık yanmıycak dedi ve yanmadıda sanırım başka bir yerden bahsediyoruz OBDII olmasının sebebi zaten ışık yanmasını engellemesidir ben ılk taktığımda gaz yemıyordu yokuslarda gittim ufacık bir ayar daha sonra birdaha kapısından geçmedım ÇAY İÇMEYE gitmek dısında![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri