abi mesela sen lpg kullanıyorsun.Önceden ayda kaç lira benzine veriyordun gezmek için? lpgden sonra kaç veriyorsun? @halils2
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
abi mesela sen lpg kullanıyorsun.Önceden ayda kaç lira benzine veriyordun gezmek için? lpgden sonra kaç veriyorsun? @halils2
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
Arabamı ilk aldığım ay 2011 mart 7 den itibaren; ilk ay 2000 km yol yaptım 550tl diye hatırlıyorum benzin parası verdim benzin 4.02 4.20 ydi o zaman. Nisanın 17 sinde tüp taktırdım şuan yılda 10k km yol yapıyorum aylık ortalama 2 depo harcıyorum yani 170 tl ediyor. 2011 temmuz başından ağustos ortasına kadar 5bin km yol yapmıştım ama tam kaç para lpg parası ödedim hatırlamıyorum ama 800 tl civarıydı sanırım (kart ekstrelerinden kontrol ederim unutmazsam). Fakat emin olduğum bişey var benzine ödeyeceğin paranın 1/3 ü cebinde kalıyor. Babam lpg li aracı sevmediği halde hatta ve hatta günlük kullanımı 5 km den aylık 150 200 km yapan biri olarak sadece köye gidip gelmelerinden dolayı ödediği benzin parasına karşılık keşke arabayı aldığımda tüp taktırsaydım deyip duruyorarabayı değiştirmeye niyeti olduğu için daha buna taktırmaz ama alacağı arabaya taktıracağına eminim
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri