eee cemaat akp kapışmasında rantlar el değiştiriyor. bu da onların yansıması...
valla onu bunu bilmiyorum vatandaş kendi ocağına incir ağacı dikilmeden ses vermemeye alışmış. e başkasına dikilirken sessiz kalınca haliyle kendisi dikilirken sesini de artıramıyor... ne oluyor vatandaş sessiz sessiz dikiliyor...
benzin zammı, mazot zammı, lpg zammı, bunları tetikleyen bir sürü şey... sağlıkta sessiz sedası gelen muyane ücreteri kısıtlamaları, toplu ulaşımlara temel gıdalara gelen sessiz zamlar... medyanın caner erkinin boynuzunun ülkenin durumundan daha önemli görme misyonu...
bugün doğmamış çocuklarımız borçla doğacak... dünyanın en iyi ekonomisinde... doğmamış çocuklarımız doğumla birlikte muayene ücretleri ile doğacak... 5 tl benzinle 3 tl gazla doğacak... 1 lira ekmekle doğacak... ötv ile kdv öiv vs vs ile doğacak... paraları hergün tadilat eden duble yollara (müteaahhitlere) giden geçici!!! deprem vergileri ile doğacak...
ama helal olsun padişahıma 6 uçak, 5 VİP araç, 1 milyar tl lik aoç sarayı, 700 milyon tl lik kısıklı villası, 500 milyon tl lik çalışma ofisleri...
allahtan başka kimseden korkmayan ama ne olur ne olmaz diyerekten 1500 koruma ile gezen padişahıma helal olsun benim çocuğumun boğazından çaldıkları...
şimdi allahı var iktidar müslüman... dindar... kul hakkı nedir bilmezler... cumadan cumaya VİP camide kılarlar namazlarını... lpg gelen zammı kurban olurum ben padişahımın taşşağına...
Yer imleri